Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

WhatsApp'ın Numara Çevirip Arama Yapmanızı Sağlayacak Yeni Özelliği Test Edilmeye Başladı

  WhatsApp, uygulama içinden telefon numarası çevirip arama yapmanızı sağlayacak bir özelliği test etmeye başladı. Böylece artık arama yap...

...

 


WhatsApp, uygulama içinden telefon numarası çevirip arama yapmanızı sağlayacak bir özelliği test etmeye başladı. Böylece artık arama yapmak için insanları rehbere kaydetme zorunluluğu ortadan kalkmış olacak.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bundan birkaç ay önce önemli bir özellikle gündeme gelmişti. Uygulamanın "2.24.9.28" kodlu Android beta sürümünde tespit edilen bu özellik, kullanıcıların doğrudan WhatsApp üzerinden numara çevirebilmelerini sağlayacaktı. Yani WhatsApp'ta kişi kaydetmek zorunda kalmayacak, numarayı girerek görüşme yapılabilecekti.

Şimdi bu özellikle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. WhatsApp'ın yeni özelliği, uygulamanın "2.24.13.17" kodlu Android beta sürümünde kullanıma sunuldu. Yani test sürüm kullanıcıları, an itibarıyla bu özelliği deneyimleyebiliyorlar. Peki WhatsApp'ın numara çevirme özelliği neler sunuyor?

WhatsApp'ın yeni özelliği işte böyle görünecek:

WhatsApp

WABetaInfo’nun paylaştığı ekran görüntülerinden özelliğin nasıl olacağını görebiliyoruz. Telefonumuzun arama kısmını WhatsApp’a getiriyor desek yanlış olmaz. Direkt olarak uygulama içinden telefon numarasını yazıp arama yapabiliyorsunuz.

 WhatsApp'ın yeni özelliğinin ne zaman kullanılabilir olacağı belli değil. Ancak özelliğin test aşamasına gelmiş olması, çok yakında son kullanıcıya ulaşabileceğinin önemli bir habercisi. Özellik kullanıma sunulduğunda sizleri yeniden bilgilendireceğiz.

 

Kaynak: https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-24-13-17-whats-new/ 
 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.