Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bir Karınca Rolüne Büründüğünüz, İnanılmaz Gerçekçi Grafiklere Sahip Oyun Empire of Ants'ten Yeni Fragman Geldi: Çıkış Tarihi de Belli Oldu [Video]

Bu yılın çok beklenen oyunlarından olan Empire of Ants'in yeni fragmanı paylaşıldı ve çıkış tarihi açıklandı. Unreal Engine 5 ile gelişt...

...

Bu yılın çok beklenen oyunlarından olan Empire of Ants'in yeni fragmanı paylaşıldı ve çıkış tarihi açıklandı. Unreal Engine 5 ile geliştirilen strateji türündeki oyun, ultra gerçekçi grafiklere sahip olacak ve bir karıncanın hayatını deneyimlememizi sağlayacak.

Bu yıl içinde çok fazla yeni oyunla karşılaşacağız. Bunlardan biri de Empire of Ants olacak. Gerçek zamanlı strateji (RTS) türünde olan ve Tower Five tarafından geliştirilen yapım, karıncaları merkezine almasıyla oyuncuların ilgisini çekmişti.

Şimdi ise oyunu bekleyenleri heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. Empire of Ants’in yeni bir fragmanı paylaşılırken çıkış tarihi de duyuruldu. Fragman, oyunun ultra gerçekçi grafiklere sahip olacağını gözler önüne serdi.


Empire of Ants fragmanı


Gerçek gibi gözüken grafiklere sahip Empire of Ants nasıl bir oyun olacak?

Fontainebleau isimli bir ormanda geçecek oyunda, 103,683e isimli kolonisini korumaya çalışan korkusuz bir karınca olarak oynayacağız. Kaynak toplayıp etrafı güvence altına almaya çalışacağız, karınca ordularımızı güçlendirerek kraliçenin planlarını uygulamaya çalışacağız. Oyun, Fransız Yazar Bernard Werber’in aynı isimli romanına dayanıyor.

Fragmandan da anlayabileceğiniz üzere yapım, herkesin ağzını bırakacak ultra gerçekçi grafiklerle gelecek. İlerleyen zorluk derecesi, ilgi çeken bir hikâyesi ve farklı mevsimlere, gece-gündüz döngülerine uyum sağlayan bir yapısı olacak. Hatta yaban hayatla ittifaklar kurulabileceği bile söyleniyor. Yani gerçek bir böceğin hayatını deneyimleyebileceğiz. Oyunun Unreal Engine 5 ile geliştirildiğini belirtelim.

Empire of Ants çıkış tarihi

Empire of Ants, 7 Kasım 2024 tarihinde PlayStation, Xbox ve PC için çıkış yapacak. Fiyatı henüz belli değil.

Empire of Ants sistem gereksinimleri:

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5 9400 / AMD Ryzen 5 2600
  • Bellek: 16 GB
  • Ekran Kartı: Radeon RX 580 / NVIDIA Geforce GTX 1060
  • Depolama: 30 GB

Önerilen

  • İşletim Sistemi: Windows 10/11 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5 9600 / AMD Ryzen 5 3699
  • Bellek: 16 GB
  • Ekran Kartı: Radeon RX 6800 / Nvidia Geforce RTX 3080
  • Depolama: 30 GB

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.