Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, Fotoğraflara, Fotoğraf Bombası (Photobombs) gibi Sihirli Silgi uygulaması ile başladı

  Bazen işler mükemmel giderken, fotoğrafın önüne  fark etmediğiniz elektrik hatları gibi   kazara bir  Fotoğraf Bombası geçer veya  Gerçekt...

...

 Bazen işler mükemmel giderken, fotoğrafın önüne fark etmediğiniz elektrik hatları gibi kazara bir Fotoğraf Bombası geçer veya  Gerçekten yakalamaya çalıştığınız şeyden dikkat çekerek fotoğrafın dikkatini dağıtabilirler. Dikkat dağıtıcıları fotoğraflardan kaldırmak imkansız bir iş değildir, ancak genellikle karmaşık düzenleme araçları, Teknik bilgi ve zaman gerektirir.


Bu nedenle, Google Fotoğraflar'da yalnızca birkaç dokunuşla bu dikkat dağıtıcıları kaldırmanıza yardımcı olmak için Pixel 6'da Magic Eraser'ı başlatıyor. Yeni çekilen fotoğraflarla sınırlı değilsiniz-tüm fotoğraflarınızı, hatta yıllar önce veya Piksel olmayan telefonlarda çekilenleri bile temizleyebilirsiniz.

Magic Eraser, fotoğraflarınızdaki arka plandaki insanlar, elektrik hatları ve elektrik direkleri gibi dikkat dağıtıcıları algılayabilir ve kaldırmak isteyebileceğiniz şeyleri önerebilir. Ardından, hepsini bir kerede silip silmeyeceğinizi seçebilir veya tek tek silmek için simgesine dokunabilirsiniz.

Kaldırmak istediğiniz şeyin üzerine daire çizebilir veya fırçalayabilirsiniz. Makine öğrenimi kullanarak, butondaki Sihirli Silgi yuvarlak tabanlı kaldırmak istediğini anlamaya yarar, bu yüzden hassas fırçalama endişesi zaman harcamak zorunda değilsiniz. Ardından, neyi silmek istediğinize karar verdikten sonra Magic Eraser, piksellerin nasıl görüneceğini tahmin etmek için makine öğrenimini tekrar kullanır.


Pixel 6'da çekilen yeni fotoğraflardan veya 20 yıl öncesindeki gibi herhangi bir kamerada çekilen eski fotoğraflardan dikkat dağıtıcıları kaldırın.


Magic Eraser, portreler, gökyüzünün fotoğrafları ve daha fazlası için akıllı öneriler de dahil olmak üzere yararlı düzenleme özellikleri paketine dayanır, böylece kolayca ve hızlı bir şekilde çarpıcı fotoğraflar elde edebilirsiniz. Google Fotoğraflar ve Google Araştırma ekipleri arasındaki yakın işbirliği sayesinde geliştirilen bu özellikler, makine öğrenimi ve hesaplamalı fotoğrafçılıktaki ilerlemeler tarafından desteklenmektedir.

Magic Eraser, 28 Ekim'de piyasaya sürüldüğünde Pixel 6'da Google Fotoğraflar'da kullanıma sunulacak. Bu yüzden neyin önemli olduğunu yakalamaya odaklanın — ve eğer gerçeğin ardından bir dikkat dağıtıcı bulursanız, Sihirli Silgi yardım etmek için oradadır.


Kaynak:https://blog.google/products/photos/magic-eraser/.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.