Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Netflix'in League of Legends Animasyonu Arcane'in 2. Sezonundan Yeni Fragman Geldi

  Netflix'in popüler League of Legends animasyon serisi Arcane, ekranlara veda edeceği 2. sezondan yeni fragman yayımladı. Genel olarak ...

...

 

Netflix'in popüler League of Legends animasyon serisi Arcane, ekranlara veda edeceği 2. sezondan yeni fragman yayımladı.

Genel olarak oyun yapımlarının uyarlamaları izleyenleri tatmin etmekten uzak oluyor. Örneğin Netflix'in The Witcher serisi ciddi oranda olumsuz eleştiriler alıyor. Öte yandan League of Legends dünyasında geçen Arcane, ilk sezonunda oldukça büyük beğeni kazanmıştı. Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi Arcane de ikinci sezonuyla sona erecek. Final sezonundan yeni bir fragman geldi. 

Riot'tan Christian Linke, Arcane'in daha büyük bir dünyanın parçası olduğunu ifade etti. Akıllarında başlangıçtan itibaren tek bir son olduğunu belirten Linke, yeni hikâyelerin geleceğini de ifade etti. 

Arcane 2. sezon resmi fragmanı

Arcane oyuncuları

Arcane'in 2. sezonunda Hailee Steinfeld (Vi) ve Ella Purnell (Jinx) seslendirme rollerine geri dönecek. 

Arcane 2. sezon konusu

Arcane'in yeni sezonunda, Runeterra'nın teknoloji başkenti de olan Piltover'daki güç mücadelesini ve iki kız kardeşin mücadelelerini göreceğiz. Piltower, Zaun bölgeleri ve oyundan aşina olduğumuz karakterler karşımızda olacak. 

Yapımın vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı. 


Kaynak: https://gizmodo.com/arcane-season-2-trailer-netflix-final-season-lol-1851532242?utm_source=vip
 
 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.