Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Spider-Man ve The Matrix'in ön satışları Türkiye'de başladı: Cinemaximum çöktü!

  Bu yılın en çok merak edilen filmlerinden iki Spider-Man: No Way Home ve The Matrix Resurrections'ın biletleri dün akşam saatlerinden ...

...

 

Bu yılın en çok merak edilen filmlerinden iki Spider-Man: No Way Home ve The Matrix Resurrections'ın biletleri dün akşam saatlerinden ön satışa açıldı. Satışın başlamasıyla da site çöktü.

Pandeminin başlamasından bu yana ne yazık ki sinema severler sinemadan mahrum kaldı. Aşılanmaların artmasıyla birlikte de ülke olarak yeniden normalleşmeye başladık ve bu süreçte sinemalar da yavaş yavaş eski haline dönmeye başladı. Dün akşam saatlerinde de yılın beklenen iki filminin biletleri ön satışa açıldı.

Spider-Man: No Way Home ve The Matrix Resurrections

Dün akşam saatlerinde Spider-Man: No Way Home ve The Matrix Resurrections'ın biletleri Cinemaximum üzerinden ön satışa açıldı. Aynı zamanda daha önce de sizlere bildirdiğimiz gibi The Matrix 4 şerefine vizyona girecek olan ilk Matrix filminin biletleri de ön satışa açıldı. Tüm bu filmlerin aynı anda satışa açılmasıyla da anlık bir yoğunluk oluştu ve siteye yaklaşık yarım saat boyunca erişim sorunu oluştu.

Şu anda hala satışlar devam ediyor ancak İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde ilk günlerin biletleri hemen hemen tükenmiş durumda. Yine de izlemek isteyenlerin şansını denemesinde fayda var. Her iki filmin bilet satışları yurt dışında da büyük ilgi gördü. Özellikle Spider-Man'in bilet satıları sinema tarihinde önemli bir rekora sahip olan Avengers Endgame ile yarışır durumda.

Spider-Man No Way Home, 17 Aralık'ta; The Matrix Resurrections, 24 Aralık'ta ve The Matrix filmi de 10 Aralık'ta vizyona girecek.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.