Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows 10 KB5005611 güncellemesi yayınlandı: İşte değişiklikler

  Microsoft, Windows 11 'in resmi sürümü öncesi Windows 10 kullanıcıları için KB5005611 yapı numaralı güncellemesini yayınladı. Micros...

...

 

Microsoft, Windows 11'in resmi sürümü öncesi Windows 10 kullanıcıları için KB5005611 yapı numaralı güncellemesini yayınladı.

Microsoft, Windows 11’i önümüzdeki hafta resmi olarak piyasaya sürecek. Desteklenen modeller yeni işletim sistemine kademeler halinde geçiş yaparken, desteklenmeyen modeller ise Windows 10 üzerinden 2025 yılına kadar güncelleme almaya devam edecek.

Yazılım devi Microsoft, kısa süre önce Insider kullanıcıları için yeni Windows 11 güncellemesini piyasaya sürdü. Şirket bunun ardından mevcut Windows 10 kullanıcılarını da unutmadı ve bu sistem içinde KB5005611 (21H2), yapı numaralı yeni bir güncelleme yayınladı.

Windows 10 KB5005611 güncellemesi, çeşitli hata düzeltmeleri içeriyor

KB5005611 yapı numarasına sahip olan yeni güncelleme; Windows 10 21H1, 20H2 ve 2004 sürümler için kullanılabilir. Ayrıca güncellemeyi Microsoft Catalog üzerinden manuel olarak da indirip yükleyebilirsiniz.

Windows 10 için yayınlanan yeni güncelleme, isteğe bağlı olarak geliyor ve bir dizi hata düzeltmeleri içeriyor. Yani Microsoft bu kez kullanıcılara yeni güvenlik yamasını sunmuyor. Sadece bilinen hataları gideriyor ve iyileştirmeler yapıyor.

İşte yapılan iyileştirme ve düzeltmeler

  • Haberler ve ilgi alanlarıyla ilgili sorunlar giderildi
  • Outlook uygulaması ve eklentileriyle ilgili sorunlar giderildi
  • Sistem çökmesi sorunları giderildi
  • Kayıt için dijital asistan kullanırken oluşan ses bozulma sorunları giderildi
  • Yaz saati uygulamasını etkinleştirdikten sonra, sistem saatinin yanlış gösterme sorunu giderildi
  • Normal kullanım sırasında sistem yeniden başlatıldığında, cihazın çalışmayı durdurmasına neden olan sorun giderildi
  • Görev çubuğu uygulamasının çalışmamasına neden olan bir sorun düzeltildi (varsayılan konum)

Sizler de hata düzeltmelerini içeren yeni Windows 10 güncellemesini, ayarlara giderek isteğe bağlı olarak indirebilirsiniz. Güncellemeyi yükleyen kullanıcılar şu anda yeni sürümün sorunsuz olduğunu belirtiyor. Ancak olur da herhangi bir hata alırsanız, güncellemeyi dilediğiniz zaman Windows Update menüsünden kaldırabilirsiniz.



Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.