Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Microsoft, Not Defteri'nin arayüzünü güncelledi: İşte ilk görüntüleri

Microsoft'un arayüzünü güncellediği yeni Not Defteri 'ne ait görüntüler internete sızdırıldı. Öncelikle Windows 11'in test sürüm...

...
Microsoft'un arayüzünü güncellediği yeni Not Defteri'ne ait görüntüler internete sızdırıldı. Öncelikle Windows 11'in test sürümlerinde yerini alacak uygulama daha sonra genel kullanıma sunulacak.

Microsoft son birkaç aydır Windows 11'deki standart uygulamaların arayüzünü daha modern hale getirmekle meşgul. Yazılım devinin yeniden tasarladığı güncellenmiş Not Defteri uygulamasının görüntüleri internete düştü.
Bir Microsoft çalışanı tarafından sızdırılan görüntüler, Not Defteri'nin köşeleri yuvarlatılmış yeni tasarımıyla Windows 11 tarzına daha uygun hale geldiğini gösteriyor. Uygulamadaki ana menü sayısı Dosya, Düzen ve Görünüm olmak üzere üçe düşürüldü.

Tema seçeneği sunuyor

Paylaşılan görüntülerden biri Ayarlar penceresini gözler önüne serdi. Buradaki en dikkat çekici detay "Uygulama Teması" olarak göze çarpıyor. Zira bu seçenek uygulamanın karanlık mod desteğine sahip olacağı anlamına gelebilir.

Güncellenen Not Defteri'nin ne zaman Windows 11'in bir parçası olacağı şu anda bilinmiyor. Büyük olasılıkla önümüzdeki birkaç hafta içinde Windows Insider üyelerinin kullanımına sunulacak. Gerekli testler yapıldıktan sonra da işletim sisteminin kararlı sürümüne adapte edilecek.

Kaynak:https://techdows.com/2021/10/windows-11s-redesigned-notepad.html.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.