Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Android kullanıcıları Chrome'da istedikleri web sitelerini takip edebilecek

Android için Chrome 94 'ün kararlı sürümü ile kullanıcılar, istedikleri web sitelerinden gelen güncellemeleri tek yerden takip edebilec...

...

Android için Chrome 94'ün kararlı sürümü ile kullanıcılar, istedikleri web sitelerinden gelen güncellemeleri tek yerden takip edebilecekler. Takip Et düğmesi, iOS'ta gelecek yıl yayınlanacak.

Google'ın Mayıs ayında Chrome'da denemelerine başladığı bir 'Takip Et' düğmesi artık yerleşik hale geliyor. Android kullanıcıları Chrome 94'le birlikte takip edilen web sitelerinin RSS güncellemelerini görebilecek.

Android için Chrome 94 ile web siteleri takip edilebilecek

Google Chrome'un mühendislik direktörü Adrienne Porter Felt, Twitter'dan yaptığı bir açıklama ile kullanıcıların yeni sekme sayfasındaki web sitelerinden güncellemeler almasına olanak tanıyan bir Takip Et düğmesini Android için kararlı Chrome 94 sürümü ile kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Bir web sitesine girildiğinde tarayıcının sağ üst tarafında yer alan üç nokta düğmesi altında açılan menünün en altında bulunan bir Takip Et düğmesi sayesinde o web sayfasından gelen güncellemeler Google'ın kullanıcılar için önerdiği makaleler sekmesinin yan tarafında yer alan bir sekme altı görüntülenebilecek.


Chrome 94 sürümüne sahip Android kullanıcılarının tamamının varsayılan olarak erişemediği özellik, chrome://flags üzerinden 'web feed' etkinleştirilerek kullanılabilecek. Ayrıca Felt, gelecek yıl özelliğin iOS'a geleceğini belirtti.



 

Kaynak:https://www.engadget.com/google-chrome-rss-follow-button-android-181659150.html.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.