Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google'ın en iyisini iPhone 13'ünüze getirin

Yeni iPhone 13 'ü yeni mi aldın? Google'ın en iyisini İos'a getirmenize yardımcı olacak bu ipuçlarına göz atın. Ana Ekranınızı K...

...
Yeni iPhone 13'ü yeni mi aldın? Google'ın en iyisini İos'a getirmenize yardımcı olacak bu ipuçlarına göz atın.

Ana Ekranınızı Kişiselleştirin

Google, Ana Ekranınızı doğru yapmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor ve widget seçimimizle kişiselleştirebilirsiniz diyor. Doğru kombinasyonla, en son haberleri takip etmek için Ana Ekranınızdan ayrılmanıza bile gerek kalmayacak.
Örneğin, Google uygulamamız, Google Haritalar, Google Fit ve YouTube Müzik widget'larımızla web'de arama yapabilir, işe gidip geldiğinize göz kulak olabilir, en son antrenmanınızı gözden geçirebilir ve en sevdiğiniz çalma listesine tek seferde gidebilirsiniz.
Sabah rutininizin bir parçası olarak en sevdiğiniz widget'ları yakalayın.

Ya da yoğun bir iş gününüz varsa, Google Takvim, Gmail ve Google Drive widget'larınızı ve odaklanmanız gereken diğer uygulamaları ön planda tutmayı seçebilirsiniz.


Kendi kişisel çalışma alanınızı oluşturun.


Yeni bir okul yılına mı başlıyorsun? Verimli bir çalışma günü geçirmenize yardımcı olacak birçok widget da vardır. Ve bunları Google Classroom veya YouTube gibi ihtiyacınız olan diğer uygulamaların etrafına kolayca yerleştirebilirsiniz.


Kendi widgetized Ana Ekran ile çalışmaya hazır olun.

Favori Google uygulamalarınızı Akıllı Yığınlar ile düzenleyin


Ana Ekranınızı dikkat dağıtıcılardan uzak tutmayı tercih ederseniz (tabii ki köpeğinizin fotoğrafları hariç), Akıllı Yığınları deneyin. Akıllı bir Google widget Yığını, Ana Ekranınızı daha iyi düzenlemenize ve favori Google uygulamalarınızı hazır tutmanıza yardımcı olur.


Ana Ekranınıza öncelik vermek için Akıllı Yığınları deneyin — evcil hayvan fotoğrafları dahil.


Akıllı Yığınlar, aynı boyuttaki widget'ları üst üste yığmanıza izin verir. Bir klasör oluşturmak için uygulamalarla yaptığınız gibi, aynı boyuttaki widget'ları sürükleyip bırakmanız yeterlidir.

Yararlı Google özellikleri için Chrome'u varsayılan tarayıcınız olarak ayarlayın

Bir bağlantıyı tıklattığınızda veya iphone'unuzda bir web sitesi açtığınızda, varsayılan tarayıcınızı Chrome'a ayarlayarak Google'dan yararlı avantajlar elde edebilirsiniz.


Chrome'da oturum açtıysanız ve senkronize ediyorsanız, sekmeleriniz Chrome'u kullanan tüm cihazlarınız arasında senkronize edilir ve kayıtlı şifreleriniz ve otomatik doldurma bilgileriniz kullanıma hazır olur. Chrome'un güvenlik özelliklerinin sizi güvende tutmak için arka planda çalışmaya devam edeceğinden bahsetmiyorum bile.


Varsayılan tarayıcı olarak Chrome, Spotlight ile de bütünleşir. Bu nedenle, Spotlight'ı kullanarak bir şey ararken Chrome, aradığınız sonuçları elde etmenize yardımcı oluyor.


Google sonuçlarını Spotlight'ta almak için Chrome'u varsayılan tarayıcınız olarak ayarlayın.


Umarız bu özellikleri beğenirsiniz — bunlar, iPhone 13'ünüzde Google'ın en iyileriyle düzenli kalmanıza, güncel kalmanıza ve eğlenmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu konudaki düşüncelerinizi yorumda paylaşın.


Kaynak:https://blog.google/products/google-on-ios/bring-best-google-your-iphone-13/?utm_source=adnanguney.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.