Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google İllüstrasyonlarıyla yaratıcı olun

  Google, bugün Gmail'e, kullanıcıların profil resimleriyle yaratıcı olmalarına yardımcı olan ve gizliliklerini de koruyan yeni özelleşt...

...

 Google, bugün Gmail'e, kullanıcıların profil resimleriyle yaratıcı olmalarına yardımcı olan ve gizliliklerini de koruyan yeni özelleştirilebilir resimler getiriyor.

Dedikleri gibi, bir resim bin kelimeye bedeldir. Ve bu, dijital kimliklerimizi temsil etmek için genellikle tek bir resim seçtiğimiz çevrimiçi ortamda kesinlikle doğrudur. Google'da tek bir resim, e-posta gönderdiğinizde, bir belgeye yorum yazarken veya konumunuzu ailenizle Haritalar'da paylaşırken olduğu gibi çeşitli ürünlerde sizin yansımanız olarak işlev görür.

Elbette, insanların dijital olarak nasıl temsil edilmek istedikleri konusunda farklı tercihleri vardır. Bazıları kendi fotoğraflarını tercih eder, diğerleri bir evcil hayvan seçebilir ve bir hobi veya destekledikleri nedenleri gösterebilecek bir nesne seçenler vardır. Ancak bazı insanlar için, onlar için uygun bir seçenek yoktur. 

Teknolojiye, sosyal içeriğe veya gizlilik kaygılarına erişim, gerçek bir fotoğrafı profil resmi olarak kullanmalarını engelleyebilir.

Herkese profil resimleri için daha güvenli, yaratıcı ve kişiselleştirilmiş seçenekler sunmak üzere yeni Google İllüstrasyonları sunuyoruz. Google İllüstrasyonları, çoğu Google ürününde temsil etmek üzere herkesin kendi seçtiği görüntüyü tasarlamak için kullanabileceği özelleştirilebilir resimlerden oluşan bir koleksiyondur.

Kapsayıcı ve çok yönlü

Hepimizin farklı zevkleri ve tercihleri var. İster bir kedi insanı, ister bir gurme ya da hevesli bir gezgin olun, sizi koruyoruz. Kendi ülkenizde bir yer, arkadaşlarınızla paylaştığınız bir hobi, sevdiğiniz bir hayvan veya efsanevi yaratık aramayı deneyin. İllüstrasyonlar koleksiyonumuz çeşitli kültürleri, ilgi alanlarını ve geçmişleri içerir.

Gerçekten sizin olacak şekilde özelleştirildi

Çizimlerin renklerini ayarlayabilir ve nesnenin tamamını veya yalnızca bir kısmını kullanmak isteyip istemediğinize göre kendi zevkinize odaklanabilirsiniz. Görüntülerin tek tek öğelerine odaklanmayı deneyin. Sonuç tamamen benzersiz ve farklı bir profil resmi olabilir!


Bir İllüstrasyon nasıl elde edilir

Profil resminizi Google Çalışma Alanı ve Kişiler'de Android'de ayarladığınızda yeni Google resimlerini görebilirsiniz. Uygulamanın sağ üst köşesindeki Profil resmi aracılığıyla bunlara kolayca erişin. Seçenekleri bulmak için koleksiyona göz atın veya belirli bir resmi arayın.

Profil resminizi ayarlamak için hızlı giriş noktası

Profil resminizi ayarlamak için hızlı giriş noktası

Profil resminizi oluşturup kaydettiğiniz anda arkadaşlarınız, aileniz ve bağlantı kurduğunuz kişiler bunu birçok Google ürününde görebilecektir.

Google İllüstrasyonlarını iOS ve Web gibi daha fazla Google ürününe ve platformuna getirmek için çalışıyoruz. Ayrıca koleksiyonu genişletiyoruz, bu yüzden daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin.


Kaynak:https://blog.google/products/gmail/get-creative-google-illustrations/.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.