Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

WordPress com, 'dan daha fazla sezgisel deneyim için tasarım güncellemesi

Teknoloji ürünleri büyüdükçe, evrimleşmek önemlidir.  WordPress.com ' In arayüzünü herkesin daha sezgisel kullanması için g üncelledik....

...

Teknoloji ürünleri büyüdükçe, evrimleşmek önemlidir. WordPress.com ' In arayüzünü herkesin daha sezgisel kullanması için güncelledik. Şimdi, daha tutarlı ve mantıklı. Sizlere daha fazla bilgi vermekten mutluluk duyuyoruz 

WordPress.com yeni navigasyon deneyimi Güncellemesi, tüm sitenizi yönetmeyi daha sezgisel hale getirir ve sitenin tüm bölümlerinde tutarlılık yaratır. WordPress.com bu güncelleme aynı zamanda, daha geniş WordPress açık kaynak topluluğundan yararlanmanıza ve aynı yönetici menüsünü oluşturmanıza olanak tanır. WordPress.org gördüğünüz gibi, birçok belge ve öğretici de referans alınıyor.

Büyümeye devam ettikçe, gezinmenin WordPress.com farklı kenar çubukları düzenleri, menüler vb.nedeniyle kafa karıştırıcı olabilir. Geri bildiriminizi dinledik ve deneyiminizi geliştirmek için yeni tasarımlar üzerinde kullanılabilirlik testleri yaptık.

WordPress.com Güncellenmiş Kenar Çubuğu menü tasarımı



Bu tasarım güncellemesi, eşleşmeyen kenar çubuklarını ve menüleri birleştirir ve bunları herkes için tutarlı olan tek bir gösterge panosuna yerleştirir.

Birçoğunuz için, kullanım şekliniz de neredeyse hiç değişiklik olmayacak. 

WordPress.com gelişmiş özelliklere erişenleriniz için, WP-admin'i hesap ayarlarınızda varsayılan görünüm olarak kolayca etkinleştirebilirsiniz. Varsayılan olarak, çoğu menü öğesini üçüncü taraf eklentilerinden ve temalardan çıkarıyoruz. Burada arayüz ve hesap ayarları hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.


Hesap Ayarlarındayken, WordPress.com Arayüz Yeni bir renk şemasıdır. Artık gösterge tablonuz için bir renk seçebilirsiniz.


Devam eden geri bildiriminiz için teşekkür ederiz WordPress.com herkes için kullanımı daha sezgisel. 
Ve henüz bitmedi – dinlemeye ve gelişmeye devam edeceğiz WordPress.com büyür. Mutlu WordPressing!

kaynak: https://wordpress.com/blog/2021/03/30/wordpress-com-design-update-for-a-more-intuitive-experience/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.