Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows 10 cihazınızdan optimum performans sağlamanıza yardımcı olacak

Microsoft'un yakında yayınlayacağı Windows 10 güncellemesi, cihazınızdan optimum performansı elde etmenize yardımcı olacak. Windows 10 ...

...

Microsoft'un yakında yayınlayacağı Windows 10 güncellemesi, cihazınızdan optimum performansı elde etmenize yardımcı olacak.

Windows 10 cihazınızdan en iyi şekilde yararlanmak, Microsoft'un çalışmalarında yer alan yeni bir özellik sayesinde yakında her zamankinden daha kolay olabilir.

Şirket, kullanıcıların oyun, ve okul çalışmaları da dahil olmak üzere bir dizi kullanım durumu için cihazlarının performansını optimize etmelerini sağlayacak yeni bir "cihaz kullanımı" özelliği yayınlamaya hazırlanıyor - kullanıcıların en yumuşak deneyimi elde etmelerini sağlamak için yazılımın nasıl çalıştığını uyarlıyor.

Windows 10 Ayarlar menüsü uygulamasının bir parçası olarak görünecek olan platform, dahili testlerden geçiyor ve bu yıl daha sonra piyasaya sürülmeden önce bazı önizleme oluşturma kullanıcıları tarafından kullanılabilir.

Optimizasyon


Bu özelliğe erişebilen ve sanal bir makinede çalıştırabilen Windows'un en son sürümüne göre, cihaz kullanım aracı, Microsoft'un Windows 10 cihazınızı “özel kullanım durumları”için özelleştirmesine yardımcı olmak için çeşitli yollar sunacak.

Yeni özelliğin işe yaraması için, kullanıcının verilerini Microsoft erişimine açması gerekecek ve ardından cihaz, sahibinin kullanım durumuna göre analiz edildikten sonra Windows 10 kişiselleştirilecek. Başka bir deyişle işletim sistemi, bilgisayarın belirli kullanım senaryolarına uyum sağlamasına izin verecek.


Kullanıcıların altı ana kullanım kategorisinden birini veya birkaçını bağımsız olarak seçebileceklerini söyleyebiliriz: oyunlar, aile, yaratıcılık, okul, eğlence ve iş.

Optimizasyon sürecinin tam olarak ne olduğu henüz bilinmiyor. Sistemin indirilebilir araçlar, hizmetler, uygulamalar ve oyunların yanı sıra belirli kullanım durumlarına göre uyarlanmış özelleştirme seçenekleri sunması bekleniyor.

kaynak: https://www.techradar.com/news/this-windows-10-update-will-soon-help-you-squeeze-out-optimum-performance


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.