Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Office düzenleme modu artık web üzerinde Drive'daki Office dosyaları için varsayılan düzenleme modudur

Google, Duyurdu Office düzenleme modu artık web üzerinde Drive 'daki Office dosyaları için varsayılan düzenleme modu dur Web üzerin...

...
Web üzerinde Google Drive'da Microsoft Office dosyaları için varsayılan düzenleme modunu değiştiriyor. Şimdi, bir Office dosyasına çift tıkladığınızda, doğrudan Office düzenleme modunda açılacak.

Google, Duyurdu Office düzenleme modu artık web üzerinde Drive'daki Office dosyaları için varsayılan düzenleme modudur

Web
üzerinde Google Drive'da Microsoft Office dosyaları için varsayılan düzenleme modunu değiştiriyor. Şimdi, bir Office dosyasına çift tıkladığınızda, doğrudan Office düzenleme modunda açılacak.

Önceden, çift tıklama, kullanıcıların Office düzenleme modunda açmayı veya dosyayı indirmeyi seçebilecekleri belgenin bir önizlemesini açardı. Dosyayı sağ tıklayıp " Önizleme " yi tıklayarak veya dosyaya çift tıklarken klavyede " P " ye basarak önizleme modunu kullanmaya devam edebilirsiniz.


Bu değişiklik, belgeleri açmayı ve düzenlemeye başlamayı hızlandırır. Kullanıcılar, mevcut Office biçiminde dosyaya otomatik olarak kaydedilen değişikliklerle, Google Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar'ın tanıdık arayüzünü kullanarak Office dosyalarını doğrudan düzenleyebilir, yorumlayabilir ve üzerinde işbirliği yapabilir.


Bu değişiklik .docx, .doc, .ppt, .pptx, .xls, .xlsx, .xlsm dahil tüm uyumlu Office dosya türleri için geçerli olacaktır.
Parola korumalı Office dosyaları doğrudan Office düzenleme modunda açılmaz. Bu dosyalar Önizleme modunda açılmaya devam edecek.
"Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar için Office Düzenleme" Chrome uzantısı yüklüyse, Dokümanlar, E-Tablolar veya Slaytlar'a değil uzantıya yönlendireceğiz. Bu, bugün "Birlikte aç" ı seçmenizle aynıdır.
Bu değişiklik, uyumlu Office dosyalarını web üzerinde Drive'da açarken varsayılan olarak uygulanacaktır. Dosyayı sağ tıklayıp "Önizleme" yi tıklayarak veya dosyaya çift tıklarken klavyede " P " ye basarak önizleme modunu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.