Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Bugün Yeni bir Yayıncı Merkezini başlattı

Google Bugün, Web Yöneticisi Merkezi  Resmi Blog 'undan,   yayıncı ların içeriklerinin Google ürünlerinde nasıl göründüğünü daha kolay...

...
Google ürünlerinde nasıl göründüğünü daha kolay yönetmelerine yardımcı olmak için Yayıncı Merkezi'nin lansmanını duyurdu.
Google Bugün, Web Yöneticisi Merkezi Resmi Blog'undan,   yayıncıların içeriklerinin Google ürünlerinde nasıl göründüğünü daha kolay yönetmelerine yardımcı olmak için Yayıncı Merkezi'nin lansmanını duyurdu. 

Yayıncı Merkezi , mevcut iki aracı Google Haberler Üreticisi ve Google Haberler Yayıncı Merkezi ile birleştirerek kullanıcı deneyimlerini ve işlevlerini geliştiriyor.

Yayıncı Merkezi'nin yeni özellikleri, açık ve koyu tema logolarını güncelleme gibi yayınınızın kimliğini yönetmenin daha basit bir yolunu içerir. 

Ayrıca, birden fazla yayına sahip olanların, özellikle meslektaşlarla işbirliği yapmayı kolaylaştıran geliştirilmiş izin ayarlarıyla, aralarında düzenleme yapmaları ve aralarında geçiş yapmaları için daha kolay bir yol sağlar. 
Ek olarak, yayıncılar artık Google Haberler’deki bölümleri yapılandırmak için RSS yerine web sitelerinin bölümlerinin URL’lerini de gösterebilmektedir. Haber İçeriği artık tıpkı Arama için olduğu gibi doğrudan web’den gelecek.

Publisher Center bugün önceki araçların mevcut dört dilinde (İngilizce, İspanyolca, Fransızca ve Almanca) başlattı ve yakında daha fazla dile genişleyecektir. Buradan daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Eric Silva, Ürün Müdürü

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.