Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Adsense: Yeni ve geliştirilmiş Otomatik reklamlar ile tanışın

Google Adsense , Geçen yıl AdSense ’i daha yardımsever ve güçlü kılmayı taahhüt etmişti. Bugün ise!  Google AdSense Ürün Ekibi,...

...

Google Adsense, Geçen yıl AdSense’i daha yardımsever ve güçlü kılmayı taahhüt etmişti. Bugün ise! 
Google AdSense Ürün Ekibi, AdSense’e yapılan önemli bir güncellemeyi duyurmaktan heyecan duyuyor; Otomatik reklamların kullanımı artık daha kolay ve kullanıcılarınız için reklam deneyimini özelleştirmek için daha iyi kontrollerle geliyor.

Ne değişiyor

Kolay kurulum ve yönetim

- Artık reklam kodlarıyla uğraşmak yok! Otomatik reklamlar artık herhangi bir AdSense reklam birimi koduyla yayınlanmaktadır, bu nedenle bunları mevcut sitelerinizde kullanmak, hesabınızda açmak kadar kolaydır.
- Yeni siteler için, bunları Siteler sayfasına ekleyin, AdSense kodunu kopyalayıp yapıştırın ve Otomatik reklamları açın.


- Otomatik reklamları kullanmak istemediğiniz sayfalar için, bu URL’leri “Sayfa hariç tutma” listenize ekleyin. Tek tek sayfaları veya sitenizin tüm bölümlerini hariç tutabilirsiniz.
- Sitelerinizin her biri için Otomatik reklam ayarlarınızın tam özetini genel bir bakış olarak görebilirsiniz.

Daha fazla özelleştirme

- Otomatik reklamların sitenizde yayınlanmadan önce nasıl göründüğünü önizleyebilirsiniz.

- Önizleme içindeki belirli reklam yerleşimlerini "sil" düğmesini kullanarak silebilirsiniz. Otomatik reklamlar, incelemeniz için hemen yeni bir konumda bir yerleşim oluşturacaktır.
- Otomatik reklamların sitenize yerleştirdiği Eşleşmiş içerik dahil olmak üzere Reklam biçimlerini kolayca belirleyebilirsiniz.
- Sayfa yükleme kaydırıcısını kullanarak sayfalarınızda göstermek istediğiniz Otomatik reklamların sayısını kontrol edebilirsiniz.

Güncellenen raporlama

- Sitelerinizin her biri için Otomatik reklamları ve manuel reklam birimi performansını yan yana kolayca görmenizi sağlamak için raporları güncelliyorlar.

Bu değişikliklerin sitelerinize uygulandığını görmek için Yeni reklamlar> Genel Bakış sayfasındaki Otomatik reklam ayarlarınızı kontrol etmeyi unutmayın.

Önümüzdeki haftalarda, hesabınızın yeni Otomatik reklamlara sahip olduğunu bildirmek ve daha fazla bilgi sağlamak için e-posta gönderecekler.

Deneyler geliyor!

Otomatik reklamları test etmeyi ve doğru performans ölçümlerini elde etmeyi kolaylaştırmak için birçok istek almışlar. Şu anda bunu mümkün kılmak için yeni bir deneme türü oluşturmak için çalışıyorlar.
Yukarıda vurgulanan değişiklikler ve yeni bir deneme türü ile birlikte, Otomatik reklamların bir sitede nasıl görüneceğini görebilecek ve bunları tam olarak etkinleştirmeden önce bir sitenin trafiğinin bir bölümündeki performansı test edebilirsiniz.
Google AdSense Ürün Ekibinin son gelişmeler hakkındaki açıklamaları şimdilik bunlardan ibaret. Yeni açıklamalar için takipte kalın.

Adsense Yönetim Panelindeki Duyurular!

* Otomatik reklamların yeni sürümüyle tanışın
* Duyarlı reklam birimlerinde yapılan iyileştirmeler

* Eski reklam birimi denemelerini kaldırma

* Reklam sunma kontrollerini basitleştirme

* Reklam birimleriyle ilgili en son güncellemeler


* Denemelerde yapılacak değişiklikler

* Site yönetiminde önemli güncellemeler


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.