Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Stadia çıkış tarihi için net açıklama geldi

Arama motoru Google , oyun sektörüne açılıyor. Oyun sektöründe çığır açacak olan yeni teknolojileri görücüye çıkarmaya hazırlanan Google,...

...
Arama motoru Google, oyun sektörüne açılıyor. Oyun sektöründe çığır açacak olan yeni teknolojileri görücüye çıkarmaya hazırlanan Google, oyunseverleri heyecanlandırmaya başladı. Google, yeni ürünü Google Stadia'yı piyasaya sürecek. Google Stadia çıkış tarihi için net açıklama geldi.

Google'dan oyun sektöründe yenilik geliyor. Kasım ayında görücüye çıkacağı söylenen Google Stadia çıkış tarihi ertelendi. Oyun dünyasıne yeni bir anlayış getirecek olan ürünün net çıkış tarihi belli oldu. Google Stadia Çıkış Tarihi Belli Oldu Google Stadia 19 Kasım'da piyasaya sürülüyor. Oyunseverleri heyecanlandıran bu ürünün alımı o kadar kolay değil. Daha önce Stadia’nın aylık abonelik ücretinin 9,99 dolar olduğu açıklanmıştı. Ayrıca Stadia Founder’s Edition aboneliği almak isteyenlerin ise 129,99 dolar ödemesi gerekiyor. Google Stadia, oyunseverlere yeni nesil oyun deneyimi yaşatacak. Öyle ki 4K 60 FPS oyun oynama imkanı veriyor. Stadia'nın altyapısı Google Data Center tarafından sağlanmaktadır. Bu işlemci, grafik işlemcisi ihtiyacını ortadan kaldırarak daha pratik bir kullanım ortaya koyuyor. Stadia ayrıca bir kontrolcüye de sahiptir. Wifi bağlantısıyla Stadia platformuna bağlanabiliyorsunuz. Eğer platformun istediği intenet hızına sahip değilseniz bu platform üzerinden oyun oynayamıyorsunuz. 1080p ve 60 FPS oyun oynamak istiyorsanız intenet hızınız 25 mbps hızında olmalıdır. 4K'da bu hız daha da artıyor. 4K 60 FPS oynamak istiyorsanız 30 mbps intenet hızına sahip olmanız gerekmektedir.
Kaynak: https://haberport.com/teknoloji/google-stadia-cikis-tarihi-icin-net-aciklama-geldi-h19193.html

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.