Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Netflix kullanıcıları için Marvel filmleri müjdesi!

Eğer bir Marvel hayranıysanız ve A vengers Endgame ardından maziye doğru hızlı bir dönüş yapmak istiyorsanız, Netflix sizi oldukça mutlu ...

...
Eğer bir Marvel hayranıysanız ve Avengers Endgame ardından maziye doğru hızlı bir dönüş yapmak istiyorsanız, Netflix sizi oldukça mutlu edecek bir adım attı. Netflix kullanıcıları 1 Haziran itibariyle nispeten eski Marvel fimlerini platform üzerinden izleyebilme şansını elde ettiler!

Netflix kullanıcıları için Marvel filmleri müjdesi!

Marvel hayranlarını mutlu edecek gelişme bugün itibariyle Netflix üzerinden erişilebilir hale geldi. Netflix Türkiye üzerinde güncellenen filmler sekmesiyle birlikte kullanıcılar Iron Man, Iron Man 2, Iron Man 3, Ant-Man, Avengers, Avengers : Age Of Ultron, Captain America : The Winter Soilder, Captain America : Civil War, Guardians of Galaxy, Thor, Thor : The Dark World gibi Marvel filmlerini platform üzerinden abonelik dahilinde ek ücret ödemeden izleyebilecekler.

Söz konusu filmlerin nispeten eski olduğunu düşünsek de halen izlenebilirliklerini kaybetmediğini belirtebiliriz. Bununla birlikte nispeten biraz daha yeni filmler ise henüz platform üzerinde yer almıyor. Netflix Türkiye geçtiğimiz haftalarda yalnızca mobil cihazlar üzerinden izlemenize olanak sunan ‘mobil‘ paketini test aşamasına sokmuştu. Bu hesap seçeneğinin pek çok kullanıcıda hızla aktif olmaya başladığını söyleyebiliriz.

Mobil paket ile birlikte ayda 8 TL’den başlayan ücretlerle yukarıdaki filmlere erişmeniz mümkün. Siz eklenen filmler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu filmler Netflix tercihinde önemli bir rol oynayabilir mi?
Kaynak: https://shiftdelete.net/netflix-kullanicilari-marvel-mujdesi

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.