Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Telefonunuzun WhatsApp’ın bitmesi durumunda mesajlaşma alternatifleri

WhatsApp, Mesajlaşma uygulaması, yıl sonuna kadar bazı cihazlarda çalışmayı durduracağını açıkladı. WhatsApp 'ın 2019 yıl sonu nda ...

...
WhatsApp, Mesajlaşma uygulaması, yıl sonuna kadar bazı cihazlarda çalışmayı durduracağını açıkladı.
WhatsApp'ın 2019 yıl sonunda Microsoft cihazlarında ve Android 2.3.7 ve iOS 7'den önceki sürümlerinde çalışmayı bırakacağının duyurusu , bu mesajlaşma platformunun kullanıcılarına alarm verilmesine neden oldu. Ve WhatsApp , bugün, diğer insanlarla iletişim kurmak için en çok kullanılan uygulamadır.

Bu, bu telefonların kullanıcılarının, ortamlarındaki insanlarla anında sohbet etmeye devam edebilmeleri için yeni cihazlar satın almak zorunda kalacakları anlamına mı geliyor?

Tabii ki, Smartphone'un yenilenmesi soruna bir çözüm olabilir, ancak tek veya en ucuzu değil.

Alternatif olarak, biz de başka başka mesajlaşma uygulamalarını kullanma seçeneğine sahip WhatsApp  olarak, Messenger ait Facebook Mark Zuckeberg şirketinin ötesinde başka uygulamalar da var. 

En ilginç olanları gözden geçiriniz. İndirmeden önce, cihazımızın işletim sistemiyle uyumlu olduğunu onaylamanız doğru bir seçim olacaktır.

telgraf

WhatsApp'a daha güvenli bir alternatif tercih edenler için en yaygın uygulamalardan biri Telegram Güçlü yönleri arasında, uygulama mesajların şifrelenmesine izin verir ve kendi kendini imha edebilir. Ek olarak, buluta dayanarak, mesajlarınıza birden fazla cihazdan erişmenizi sağlar. Kullanıcıların kısa mesaj ve multimedya mesajı göndermesine olanak tanır ve sohbet başlığında 200.000 kişiyi içerebilen grup mesajlarını destekler.

Telegram Android, iOS, Windows Phone, Windows masaüstü, Linux (32 ve 64 bit), macOS için kullanılabilir ve ayrıca uygulamanın yerel bir web sürümünü de sunar.

Bu, bu telefonların kullanıcılarının, ortamlarındaki insanlarla anında sohbet etmeye devam edebilmeleri için yeni cihazlar satın almak zorunda kalacakları anlamına mı geliyor?

Tabii ki, Smartphone'un yenilenmesi soruna bir çözüm olabilir, ancak tek veya en ucuzu değil.

Alternatif olarak, biz de başka başka mesajlaşma uygulamalarını kullanma seçeneğine sahip WhatsApp böyle propioniloksi olarak, Messenger ait Facebook . Ancak, Mark Zuckeberg şirketininötesinde başka uygulamalar da var . En ilginç bazılarını gözden geçiririz. İndirmeden önce, cihazımızın işletim sistemiyle uyumlu olduğunu onaylamak uygun olacaktır.

SİNYAL

Bu uygulama genellikle yüksek düzeyde gizlilik, kullanıcı güvenliği ve şeffaflık için önerilir. Metin ve grup mesajları, fotoğraflar, ses, video ve belgeler için multimedya mesajları ve hatta kullanıcılar arasında sesli ve görüntülü aramalar göndermenizi sağlar.

Bu gibi karakterler destekleyen bir uygulamadır Edward Snowden tüm iletişim beri ve gizlilik ve veri güvenliği diğer birçok savunucuları Sinyal uçtan diğerine şifrelenir ve otomatik olarak silinir şekilde yapılandırılabilir.

Sinyal iOS, Android, Windows, macOS ve Debian-Linux üzerinden indirilebilir.

Beni Gruplandır

GroupMe , platformlar arası sohbet sağlayan bir grup mesajlaşma servisidir. Skype'a , yani Microsoft'a aittirve diğer tüm Microsoft ürünleri ile aynı veri toplama uygulamalarına tabidir. Bir şifreleme sistemi veya diğer uygulamaların güvenlik seçeneklerini sunmaz. Ancak, grup sohbetine odaklanması ile karakterizedir.

GroupMe, kullanıcıların "galeri" modunda görüntülenebilecek videoları, görüntüleri ve belgeleri paylaşmalarını sağlar. Ayrıca, bir grup içindeki belirli kullanıcılara doğrudan mesaj göndermenizi sağlar, diğer seçeneklerin yanı sıra konumun paylaşılan kullanımını destekler.

Viber

Bu uygulama bir grup sohbeti, anlık sesli ve görüntülü mesajlaşma ile binlerce gif ve animasyonlu etiket içerir. YouTube videolarını , Spotify parçalarını , konum bilgilerini ve daha fazlasını paylaşmak için sohbet uzantılarını bile yükleyebilirsiniz . Viber ayrıca sesli ve görüntülü aramaları da destekler.

Uygulamadaki tüm mesajlar uçtan uca şifrelenir ve otomatik olarak silinecek şekilde programlanabilir. Viber ayrıca, gizli şifreleri paylaşarak diğer sohbet katılımcısının kimliğini doğrulamaya yardımcı olan güvenilir bir rehber özelliği de içerir.

Viber Android ve iOS'ta mevcuttur ve Windows veya Mac masaüstüyle senkronize edilebilir.

Kaynak:    https://www.lavanguardia.com/tecnologia/20190510/462146427224/alternativas-mensajeria-movil-queda-sin-windowsphone-redes-sociales-facebook-tecnologia-portada.html

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.