Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Tek Elle Kullanılabilen Opera Touch

Opera Touch , hareket halindeyken kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Ödüllü  bir hızlı web arama arayüzü içerir ve Opera bilgisayar tarayıc...

...
Opera Touch, hareket halindeyken kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Ödüllü  bir hızlı web arama arayüzü içerir ve Opera bilgisayar tarayıcınıza uyumlu mükemmel bir arkadaştır.

Anında arama yapın

Tarayıcıyı, açtığınız anda aramaya hazır hale gelir. Sadece yazmaya başlayın, QR kodunu tarayın veya sesli arama kullanın.

Hareket halinde kullanım için tasarlanmıştır

Diğer mobil tarayıcıların aksine Opera Touch, sadece tek bir elinizi kullanarak web'i keşfetmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Hızlı İşlem Düğmesi, tarayıcınızın ekranında her zaman kullanılabilir durumdadır ve Hızlı Aramaya doğrudan erişim olanağı sağlar. Ayrıca, son sekmelere ve tarayıcı gezinmesine gitmek için düğmeyi yukarı kaydırabilirsiniz.
Google Play üzerinden indirilebilen Opera Touch isimli tarayıcının çok hızlı çalıştığının altını çizen şirket, uygulamanın en altına yerleştirdiği tuşla birlikte birçok işlemin sadece tek bir el kullanılarak yapılabileceğini söyledi. Hâlihazırda mobil platformlarda kullanılan birçok internet tarayıcısının tuşlarını ekranın en üstüne konumlandırdığını hatırlatan Opera, yeni tarayıcısıyla birlikte işlevsel tuşları en alta aldıklarını aktardı.

Opera Touch kullanıcılarının yaptıkları aramaları ya da girdikleri internet sitelerini farklı platformlarda bulunan Opera tarayıcılarına gönderebileceklerini belirten şirket, böylece Android üzerinden yapılan bir aramanın masaüstü sürümünde görülebileceğini dile getirdi.

Sonuç olarak Opera Touch Amerika'yı yeniden keşfetmiş bir tarayıcı değil fakat deneyim açısından size daha iyi bir tarayıcı deneyimi sunuyor. 


Bu özelliklerine ek olarak kendi reklam engelleyicisinin bulunması, sitelerin gizliden gizliye kripto madenciliği yapmayı engelleyen özelliğinin olması Opera Touch'ı tercih edilebilir kılıyor. Eğer bir arayış içerisindeyseniz Android cihazınıza hemen indirip deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.