Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Pentagon, UFO'lar Üzerinde Yıllardır Araştırma Yaptığını İlk Kez Açıkladı

Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı Sözcüsü Christopher Sherwood, basın mensuplarına UFO 'lar ve uzaylı larla ilgili açıkl...

...
Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı Sözcüsü Christopher Sherwood, basın mensuplarına UFO'lar ve uzaylılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Sherwood yapmış olduğu açıklamalarda Gelişmiş Uzay Tehdidi Tespit Programı isimli proje kapsamında, uzun yıllardır UFO'lar üzerinde araştırma yapıldığını belirtti.

UFO'lar yıllardır hepimizin merak ettiği bir konu. Varlıkları gerçek mi veya Dünya'ya geliyorlar mı gibi sorular gündemi sıklıkla meşgul etti (etmeye de devam ediyor). Kimi zaman video paylaşım platformları üzerinden yayınlanan videolar, kimi zaman da yapılan açıklamalar UFO'lar ile ilgili büyük bir bilgi kirliliğine neden oldu. Bugüne kadar süren belirsizlik, Pentagon'un açıklamalarıyla biraz daha netlik kazandı. 

Pentagon'dan yapılan açıklamalarda, ülkenin yıllardır UFO'ları incelediği doğrulandı. Pentagon'un bu açıklamaları bir itiraf niteliğindeydi.

Amerika Birleşik Devletleri genel olarak UFO'lar üzerinde konuşmayı tercih etmiyordu. Ancak Pentagon sözcüsü Christopher Sherwood, alışılmışların dışına çıkarak basın mensuplarına konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Sherwood, yapmış olduğu açıklamalarda Gelişmiş Uzay Tehdidi Tespit Programı isimli gizli bir projelerinin olduğunu, bu projenin yıllardır var olduğunu ve bugünden sonra da devam edeceğini belirtti. 

Bu proje sayesinde uzaylılar ve olası bir UFO tehdidine karşı ülkeyi koruduklarını söyleyen Sherwood, gelen her ihbarı ciddiye alarak incelediklerini söyledi.

90'lı yıllarda İngiltere için UFO araştırmaları yapan Nick Pope, Pentagon'un bu itirafı için açıklamalarda bulundu. Amerika Birleşik Devletleri'nin daha önce böyle bir açıklama yapmadığını belirten Pope, bu açıklamanın uzaylılar ve UFO konusu için çok büyük bir adım olduğunu ifade etti.

Kaynak: https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/pentagondan-yillar-sonra-gelen-ufo-itirafi-4900164/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.