Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Netflix'in Sinir Bozucu 5 Özelliğini Ortadan Kaldıran Chrome Eklentisi

Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan bir tarayıcı eklentisi, Netflix web sitesinin en sinir bozucu özelliklerini ortadan kaldırmanıza yardı...

...
Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan bir tarayıcı eklentisi, Netflix web sitesinin en sinir bozucu özelliklerini ortadan kaldırmanıza yardımcı oluyor.

The Walt Disney Company, yeni çevrimiçi yayın servisi Disney+ ile dişli bir rakip olmayı umut etse de Netflix, şu anda dünyanın en popüler çevrimiçi yayın servisi konumunda bulunuyor. Netflix, gerek kütüphanesi gerekse içerik kalitesi ile on milyonlarca aboneye servisini sevdirmiş durumda. Yine de Netflix’in de mükemmel olduğunu söyleyemeyiz.

Netflix web sitesi, bazı özellikleriyle kullanıcıları çileden çıkarıyor ve kullanıcılara bu konuda bir opsiyon sunmuyor. Bu özelliklerden ilki, içeriklere ait fragman ve diğer tanıtımların otomatik olarak oynatılması. Ayrıca diziler için bölümler arası otomatik geçişin bulunmaması ya da 8 saatlik bir oturumun sonunda düzenli olarak ‘Burada mısın?’ uyarısının çıkması.
Netflix’in bu nispeten kötü özelliklerini kapatmak için pek çok tarayıcı eklentisi bulunuyor ancak geliştirici Jonluca De Caro tarafından kullanıcılara sunulan Never Ending Netflix adlı eklenti, Netflix web sitesinin sevilmeyen pek çok özelliğini tek bir araç ile ortadan kaldırıyor.

İşte Never Ending Netflix’in özellikleri:

  • İntroları otomatik olarak atlama.
  • Bir sonraki bölüme otomatik olarak geçme.
  • 8 saatlik oturum sonucunda çıkan ‘Burada mısın?’ uyarılarını atlama.
  • Seçenekler sayfasında 3000’in üzerinde içerik türü.
  • Ana sayfa tanıtımlarının otomatik olarak oynatılmasını engelleme.
Evet, tüm bu özellikler tek bir Never Ending Netflix uzantısı ile kullanıcılara sunuluyor. Üstelik Chrome Web Mağazası'ndan ulaşabileceğiniz bu uzantı tamamen ücretsiz. Never Ending Netflix’i hemen tarayıcınıza eklemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak: https://bgr.com/2019/05/16/netflix-shows-2019-list-better-way-to-watch/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.