Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Android, Takvim için yeni toplantı oluşturma akışı

Google , 7 Mayıs 2019 tarihinde Google Suit Android cihazlarında  etkinlik oluşturmayı veya düzenlemeyi kolaylaştırmak için benzer iyile...

...
Google, 7 Mayıs 2019 tarihinde Google Suit Android cihazlarında etkinlik oluşturmayı veya düzenlemeyi kolaylaştırmak için benzer iyileştirmelerin yapıldığını açıkladı.

Yeni duyurulan web'de Takvim için yeni bir etkinlik oluşturma akışından. Şimdi size zaman kazandırmak ve Android'de bir toplantı oluştururken / düzenlerken bazı değişiklikler göreceksiniz:
Takvim kılavuzuna görsel erişimi sürdürme: Artık, oluşturma / düzenleme görünümünü daraltabilir veya genişletebilirsiniz, böylece bu ekran ile Takvim ızgarası arasında ileri ve geri gidebilirsiniz. Bu, istediğiniz zaman dilimine dokunarak, aynı günde dikey olarak başka bir zamana veya yatay olarak başka bir güne sürükleyip bırakarak doğrudan Takvim ızgarasıyla etkileşime girmenizi sağlar.
Oluştur / düzenle görünümünden çıkmadan misafir durumunu görün:Konukların uygunluğunu doğrudan Takvim kılavuzunda kolayca görün, çünkü takvimleri etkinliğe eklediklerinde yüklenir. 

Google Takvim, toplantı için bir başlık da önerebilir. Konukları ekledikten sonra, organizatörler misafirlerinin programlarını "Programları Görüntüle" yi tıklayarak veya Yaratma Görünümünü aşağı sürükleyerek görebilirler.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.