Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Netflix’ten Recep İvedik 6 için dev teklif!

Netflix , Organize İşler Sazan Sarmalı filmi atağından sonra şimdi de gözünü Recep İvedik 6 ’ya dikmiş durumda. Netflix’in, Recep İved...

...


Netflix, Organize İşler Sazan Sarmalı filmi atağından sonra şimdi de gözünü Recep İvedik 6’ya dikmiş durumda. Netflix’in, Recep İvedik 6’yı platformuna eklemek için milyon dolarlık teklifte bulunduğu söyleniyor.


Bugünlerde Türk sinema tarihinin kırılma noktasına hepimiz şahitlik yapıyoruz. Sinema salonlarındaki filmlerin fahiş fiyatlar ile listelenmesinin ardından üstadların tepki göstermesi ilk meyvesini geçtiğimiz günlerde vermişti. 


Yılmaz Erdoğan‘ın Organize İşler Sazan Sarmalı filmi daha vizyondayken sürpriz bir şekilde Netflix’te yayınlanmıştı.
Sinema sektöründeki tekelleri sinilendiren bu hamle tabii ki de izleyenlerin çok hoşuna gitmişti. Netflix’i olmayanlar bile bu film sayesinde Netflix ile tanıştmıştı. Netflix’in şimdiki hamlesi ise daha büyük ses getirecek gibi görünüyor. Seversiniz sevmezsiniz, size hitap eder etmez ama bu ülkede Recep İvedik diye bir gerçek var.


Şahan Gökbakar’ın 2019 yılında vizyona girecek olan filmi Recep İvedik 6 için Netflix’in 3.5 milyon euro teklif ettiği söyleniyor. Eğer bu teklif gerçekse ve kabul edilirse, Organize İşler Sazan Sarmalı gibi Recep İvedik’in yeni filmi de daha vizyondayken Netflix’teki yerini alabilir.

Bakın görün Netflix ipleri eline alacak ve düdüğü çalacak. Demedi demeyin! Robin Hood Netflix... 👍👍👍💓

Çok kral hareket olan bu girişimlerin sinema sektörünü yeniden şekillendireceğini düşünüyoruz. Özellile (iMax hariç) sinema teknolojilerinin ev sistemleri karşısında ilkel kalması bu olayın yaşanacağının sinyallerini veriyordu. HDR10, Dolby Atmos ve Dolby Vision gibi teknolojilerin eve sinema salonlarından daha başarılı bir şekilde gelmesi, evde daha kral sinema ortamı oluşturmanızı sağlıyor.
Kaynak: https://www.cnnturk.com/teknoloji/netflixten-recep-ivedik-6-icin-dev-teklif

Recep İvedik 6



Link: https://www.youtube.com/watch?v=w9SKO4WsFYc

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.