Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

OnePlus, Google Duo’yu akıllı telefonlarına entegre edeceğini açıkladı

Çinli teknoloji devi OnePlus , Google Duo görüntülü arama uygulamasını akıllı telefonlarına entegre edeceğini açıkladı. Şirket daha ö...

...

Çinli teknoloji devi OnePlus, Google Duo görüntülü arama uygulamasını akıllı telefonlarına entegre edeceğini açıkladı. Şirket daha önce de Google Lens teknolojisini kamera uygulamasına eklemişti.


Çinli teknoloji devi OnePlus, Google Duo'yu akıllı telefonlarına varsayılan görüntülü arama uygulaması olarak entegre edeceğini açıkladı. Şirket bu özelliği OnePlus 6T, OnePlus 6, OnePlus 5T ve OnePlus 5 modellerine ekleyecek. 

Ayrıca OnePlus 3 ve OnePlus 3T deAndroid Pie güncellemesiyle bu işleve sahip olacaklar.


OnePlus, Google Duo görüntülü arama özelliğini arama kayıtları, rehber, tuş takımı ve mesajlaşma dahil olmak üzere çok sayıda yere entegre edecek kararlı OxygenOS güncellemesinin önümüzdeki hafta içinde yayınlanacağını açıkladı. Kullanıcılar aynı zamanda operatör üzerinden görüntülü konuşma seçeneğine erişmeye devam edecekler.

Google Lens'i de kamera uygulamasına entegre etmişti 

Çinli şirket 2018 yılında da Google Lens teknolojisini akıllı telefonlarındaki yerleşik kamera uygulamasına entegre etmişti. 

Yapay zekadan gücünü alan Lens, kullanıcıların fotoğraflarda yer alan nesnelerle ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olmasını sağlıyor. Böylelikle fotoğraftaki binanın nerede olduğu veya kedi-köpek gibi hayvanların cinsi gibi birçok bilgi kolayca öğrenilebiliyor.


Kaynak: https://www.91mobiles.com/hub/oneplus-to-add-google-duo-as-native-video-calling-app/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.