Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Netflix'ten internet hızı raporu: Türk Telekom dibi gördü!

Netflix hizmet verdiği ülkelere göre internet altyapılarını değerlendiren raporunu güncelledi. Ocak 2019 itibariyle yapılan güncellemeye g...

...

Netflix hizmet verdiği ülkelere göre internet altyapılarını değerlendiren raporunu güncelledi.

Ocak 2019 itibariyle yapılan güncellemeye göre Türkiye’de internet altyapılarının performansında düşüş var.



Tabloya göre en hızlı internet Turknet tarafından ortalama 3.30Mbps seviyesinde veriliyor. Aralık ayında bu firma 3.45Mbps ortalama internet hızı vermekteydi ve yine tabloda lider durumdaydı.

İkinci sırada Superonline yer alıyor ve ortalaması 3.26Mbps. Geçen aya göre değişiklik yaşamayan firma tabloda bir sıra yükselmiş.

Vodafone ise 3.24Mbps ile bir miktar yükseliş yaşamış ve bir sıra da yukarıya ilerlemiş.

Turksat Kablo bu yıl 3.39Mbps hızdan 3.12Mbps hıza düşmüş ve iki sıra gerilemiş.

En büyük düşüşü ise Türk Telekom yaşamış. Firma 2.95Mbps ortalama hızdan 2.33Mbps hıza gerilemiş. Bu da onu bir sıra aşağı yani son sıraya indirmiş.


👀 👀 Yorum; Adnan Güney Diyor ki! Türk Telekom'a yuh, yanii!
Koskoca Ülkenin İnternet Tedarik sağlayıcı ve dağıtımcısı alt sıralarda güreşiyor. Ulaştırma bakanlığının bu duruma ne kadar önem verdiği komşu yayınlarında belli oluyor. Helal olsun Bakanlıklarımıza. Listelerin, ölçümlerin en alt sıralarında uzaya doğru gidiyoruz eşşekle, mi desem acaba? Vayy be...😎



NOT: Netflix ISS Hız Endeksi , dünya genelindeki belirli ISS'lerde (internet servis sağlayıcıları) Netflix performansının bir ölçüsüdür ve belirli ISS ağı içinde seyahat edebilecek diğer hizmetler / veriler için genel performans ölçüsü değildir.

NETFLİX HAKKINDA

Netflix, 1997'den bu yana dijital içeriğin yolunu açıyor.

Netflix ise dünyanın önde gelen internet eğlence hizmeti ile 130 milyon Ücretli üyelikler aşkın 190 ülkeden türler ve dillerin bir yelpazede genelinde televizyon dizi, belgesel ve uzun metrajlı filmin keyfi. Üyeler, istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri yerde, internete bağlı herhangi bir ekranda izleyebilirler. Üye oynamak, duraklatma ve izlemeye devam edebilirsiniz tüm reklam ve amaçsız.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.