Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bu tatil sezonunda, sakin olun ve Sağlığınız için Google Fit'i açık tutun

Bu yılın başlarında, Google Fit'i Amerikan Kalp Birliği ve Dünya Sağlık Örgütü fiziksel aktivite önerilerine dayalı yeni etkinlik hed...

...
Bu yılın başlarında, Google Fit'i Amerikan Kalp Birliği ve Dünya Sağlık Örgütü fiziksel aktivite önerilerine dayalı yeni etkinlik hedefleri etrafında yeniden tasarlandı. Birçoğunuz özellik taleplerinizi paylaştı ve bugün - yoğun tatiller için tam zamanında - sağlık hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırmak için yeni güncellemeler getiriyor.
İlerlemenize daha hızlı erişim ve gelişmiş etkinlik günlüğü,


Artık yeni Google Fit widget'ları ile ilerlemenizi Android ana ekranınızda bir bakışta görebilirsiniz. Kalp Puanlarınızı, Taşıdığınız Tutanakları ve diğer günlük istatistikleri anında kontrol etmek için bir widget'ı sabitleyin.



Google Fit artık son antrenmanınızı ana ekranda sunuyor. Günlükte bir antrenmanı elle kaydettiğinizde, etkinlik yoğunluğunuzu ayarlama ve bunun için daha doğru Kalp Puanları alma seçeneğiniz de olacaktır.

Derin bir nefes al, rahatla ve rahatla
Son dakika hediye alışverişi, tatil dekorasyonları ve aile toplantıları arasında, tatil yapmak ve yapmak için çok şey var. Google Wear tarafından Google Wear'da, Google Fit artık gevşemenize ve rahatlamanıza yardımcı olacak bir nefes egzersizi boyunca size rehberlik edecektir.


Bu güncellemeleri Android telefonunuzda veya Google'da Google Wear Wear'da bu hafta yayınlanacak. Google Fit’te yeniyseniz , yolculuğunuzu daha sağlıklı ve aktif bir hayata başlatmak için buradaki uygulamayı deneyin.


Kaynak: https://www.blog.google/products/android/holiday-season-keep-calm-and-google-fit/


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.