Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Captain Marvel Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı

Marvel hayranlarının merakla beklediği Captain Marvel filminin ikinci fragmanı yayınlandı. Son dönemde Marvel filmleri oldukça çok konu...

...
Marvel hayranlarının merakla beklediği Captain Marvel filminin ikinci fragmanı yayınlandı.

Son dönemde Marvel filmleri oldukça çok konuşuluyor. Bir türlü üstündeki sır perdesi kalkmayan Avengers IV için pek çok söylenti ortalıkta dolaşıyor olsa da o filmden önce gösterime girecek bir başka film var, o da Captain Marvel. İşte o filmin yeni fragmanı yayınlandı.

İlk fragmanda hikayenin genel hatları gösterilmiş, bazı özel güçlere sahip olan Carol Danvers’ın hikayesi kısaca özetlenmişti. Bu fragmanda ise güçlerine nasıl kavuştuğu, anılarının kayması gibi sorunları, sahip olduğu güç biraz daha detaylı olarak gösterilmiş.




Filmin süresi boyunca birbiriyle savaşan iki ırk. Danvers savaşta yakalanıp Kree adına savaşarak sona erer, fakat bir şekilde Nick Fury ile de bir şekilde ilgilenir.

Carol Danvers'ın anılarını kaybettiğini biliyoruz. Kree Starforce'un yeşil kıyafeti ile başladığını biliyoruz. Ve sonunda filmin sonundan önce klasik kostümünü aldığını biliyoruz. Ayrıca filmin sonunun Avengers 4'ebağlanacağını biliyoruz, ama nasıl olduğunu bilmiyoruz.


Kaptan Marvel , 8 Mart 2019'da sinemaya geliyor. Avengers 4 , Mayıs ayında devam edecek, ancak şanslıysak, 2018'in bitiminden önce de bir Avengers 4 fragmanı alabiliriz.

Görüntü Kaynağı: Marvel Studios
Kaynak:  https://bgr.com/2018/12/03/captain-marvel-trailer-monday-night-football/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.