Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows 7 veya 8'iniz varsa Windows 10 hala ücretsiz olarak edinilebilir

Üç yıl önce Microsoft , Windows 10 'u başlattı ve Windows 7 veya Windows 8.1 'den en son sisteme yükseltme olasılığını resmi olar...

...
Üç yıl önce Microsoft, Windows 10'u başlattı ve Windows 7 veya Windows 8.1'den en son sisteme yükseltme olasılığını resmi olarak desteklemekten bu yana oldukça uzun bir süre geçmesine rağmen , gerçek şu ki, yeni sisteme geçme olasılığı hala var gibi görünüyor. kutudan sizde geçebilirsiniz.

Bu özellikle , önümüzdeki aylarda sistemlerinin güvenlik güncellemelerini almayı nasıl durdurduğunu görecek Windows 7 kullanıcıları için çok önemlidir. Eski Windows XP'yi kullananlarla bugün olduğu gibi, tehlikeli bir işletim sistemi haline getirecek.


Windows 7, güncellemeleri almak için önümüzdeki aylarda ayrılacak, bu nedenle bu yöntem, ödeme yapmadan güvenli bir sistem kullanmaya devam etmek için iyi bir anahtar olabilir.


Windows 7 veya Windows 8.1 için bir lisansınız varsa, Windows 10'a sahip olmayla ilgili bilgiler, özelleştirilmiş Softpedia ortamında bulundu. Ve iyi haberler var, çünkü güncellemeyi gerçekleştirme adımları basit.

Microsoft'un bu kapıyı, donanımlarını güncellemeye isteksiz büyük kuruluşlar için açık tutmaya devam etmesi mümkündür. Boşuna değil, kaynakların Windows 10 tarafından kullanılmasının, bilgisayarların yenilenmesini gerektiren daha güçlü bir donanım gerektirdiği bilinmemektedir. Elbette, bilinmesi mümkün olmayan şey bu kapının ne kadar açık kalacağıdır.

Windows 10'a ücretsiz yükseltmek için izlenecek adımlar

Akılda tutmamız gereken ilk şey, bu prosedürün basit olmasına rağmen, Microsoft'un işlemi gerçekleştirirken kapıları bu yönteme kapattığı konusunda bir risk olduğunu bilmeliyiz. Bu durumda, bunun için ödeme yapan Windows 10 lisansını almanız gerekir.

Hala Windows 10'a geçmeye istekliysek, yapılacak ilk şey, bir şey yüklemeden önce eski sistem verilerinin bir yedeğidir. 

YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7 (Windows 10) veya VK7JG-NPHTM-C97JM-: kopyası Microsoft kendisi sağlayan bu jenerik anahtarlarından biri ile bilgisayarınızdaki Windows'un 10 test sürümünü yüklemelisiniz ilk kez 9MPGT-3V66T (Windows 10 Pro).

Önceki işletim sistemimizin anahtarını kaybettiysek, ücretsiz bir programla kolayca bulabiliriz.

Windows 10'u yükledikten sonra Ayarlar'a, oradan Güncelleme'ye ve güvenliğe gitmeli ve ardından Etkinleştirme seçeneğini girmeliyiz. Bir kez sonraki adım, Ürün anahtarını değiştir seçeneğine tıklamalı ve daha sonra, önceki işletim sistemimizden aldığımız numarayı girmeliyiz.

Softpedia'da, ürünlerine artık anahtarı bulamayan kullanıcıları bile düşündükleri için, örneğin, üzerinde göründüğü etiketin okunamaz olduğu belirtiliyor. Bu durumda, ProduKey uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederiz.

Güncellemeden önce, bilgisayarımızın Windows 10 ile çalışmak için gerekli donanıma sahip olup olmadığına da dikkat etmeliyiz.

Kaynak: https://www.lavanguardia.com/tecnologia/20181110/452812584609/windows-10-actualizar-gratis-windows-7-windows-8.html

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.