Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google'dan dosyalar: Her Android kullanıcısı için dosya yönetimi uygulaması Files Go

Google, geçtiğimiz Aralık ayında Files Go uygulamasını başlattı:  Uygulama, mobil telefonlarda yer açmak, dosyaları daha hızlı bulmak ve b...

...
Google, geçtiğimiz Aralık ayında Files Go uygulamasını başlattı: Uygulama, mobil telefonlarda yer açmak, dosyaları daha hızlı bulmak ve başkalarıyla kolayca ve hızlı bir şekilde paylaşmak için internet bağlantısı olmadan dahi uygulanabiliyor.


Files Go, Hindistan, Brezilya ve Nijerya gibi ülkelerde yeni nesil akıllı telefon kullanıcılarının dosya ve depolama yönetimi sorunlarını çözmek için oluşturuldu. Kullanıcıların sınırlı telefon depolama alanından en iyi şekilde yararlanmalarına, favori videolarının ve müziklerinin keyfini çıkarmasına ve mobil verileri kullanmadan uygulamaların birbirlerine hızlanmasına yardımcı oluyor.

Bir yıldan kısa bir süre içinde, Files Go, 30 milyonun üzerinde aylık kullanıcıya hizmet vermek için muazzam bir şekilde büyüdü. 

Dünyanın her yerindeki insanların, kullandıkları cep telefonu türü ne olursa olsun veya internet bağlantısının ne kadar hızlı olursa olsun, onu kullandıklarını fark etmişler. Gelecek Milyar Kullanıcıları için tasarlanan ürünlerin, herkes için iyi bir şekilde çalıştığını incelemişler. 


Hızlı 4G bağlantısı olan kişiler ve dosyalarını düzenlemek ve depolama alanında da tasarruf etmek isteyen hat üstü akıllı telefonlar da dahil olmak üzere!

Bugün, uygulamanın Google’daki Dosyalarını yeniden adlandırmışlar. 

Ayrıca, uygulamayı kullanırken cep telefonunuzun içeriğinin odaklandığından emin olmak için kullanıcı deneyimini yeniden tasarlamışlar. Tüm bunların yanı sıra aynı işlevleri ve insanların sevdiği kullanılabilirliği de korumuşlar. Artık ihtiyacınız olmayan dosyaları temizlediğinizde, odayı boşalttığınızı söyleyerek ne kadar tasarruf edeceğinizi göreceksiniz. ister birkaç daha fazla selfie çekmek, isterse de tüm filmi indirmek istemeniz yeterli olacaktır. Uygulama Dosyalarını buradan indirebilirsiniz. Ne düşündüğünüzü sizde bizimle paylaşabilirsiniz.



Kaynak: https://www.blog.google/technology/next-billion-users/files-by-google/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.