Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni Chrome'la daha fazlasını yapın

Artık her zamankinden daha basit, daha güvenli ve daha hızlı. Google'ın akıllı teknolojilerine yerleşik olarak sahip. Yeni bir görünü...

...
Artık her zamankinden daha basit, daha güvenli ve daha hızlı. Google'ın akıllı teknolojilerine yerleşik olarak sahip. Yeni bir görünüm ve her şeyi daha hızlı yapabilme olanağı.

Web'deyseniz tamamlamak istediğiniz bir göreviniz vardır. Yeniden tasarlanan sekmeleri, daha kolay şifre yönetimi ve daha zengin arama sonuçlarıyla Chrome tüm yapacaklarınız için ihtiyacınız olanı sunuyor.

Yapmak istediğiniz her şey için daha akıllı arama

Adres çubuğunuzda hızlı yanıtlar olsun ister miydiniz? Evet lütfen. Chrome'un yeni adres çubuğu, bilgi arama işini daha hızlı ve daha basit hale getirmek için Google Arama'yı kullanıyor.

Chrome güvenliği, web'e göz atmanızı sağlayan süper gücünüzdür

Web'de ne gibi sorunlar olabileceğini tam olarak bilmiyor musunuz? 
Bilmenize de gerek yok zaten. Chrome, kimlik avı ve zararlı siteler gibi güvenlik sorunlarından sizi otomatik olarak korur.

İstediğiniz yere gidin, istediğiniz şeyi yapın

Chrome tüm işletim sistemlerinde ve tüm cihazlarınızda çalışır. Dizüstü bilgisayarınız ve telefonunuz arasında geçiş yapın, istediğiniz şekilde özelleştirin ve daha fazlasını yapmaya devam edin.
Kaynak:https://www.google.com/chrome/whatsnew/?hl=tr&brand=CHZQ&utm_source=google.com&utm_medium=homepagepromo&utm_campaign=m69-whatsnew

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.