Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Adobe Reader XI Ücretsiz İndir

Adobe Reader , yazılımı PDF belgerini yazdırma, okuma proğramıdır. Adobe Acrobat ailesinin bir ürünüdür. Form ve multimedya dosyalarını PD...

...
Adobe Reader XI  Yükle
Adobe Reader, yazılımı PDF belgerini yazdırma, okuma proğramıdır. Adobe Acrobat ailesinin bir ürünüdür. Form ve multimedya dosyalarını PDF formatında açabilen Dünya üzerinde rakipsiz okuyucular arasında yer alır.Proğramın kurulumundan sonra sistemin açılışına kendini atayan Adobe Reader hızlı başlatabilme özellliği ile PFD formatındaki belgelerinizi çok daha hızlı açabiliyorsunuz.3D yazılımı sayesinde, Adobe Acrobat PDF dökümanlarına yerleştirilebilen 3 boyutlu içeriği destekleyen okuyucu sayesinde internet üzerinden arama da yapabiliyor.

Basit menüleri ile tüm bilgisayar kullanıcıları tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Adobe Reader bir PDF dosyası açtığınızda ve bu dosyayı incelerken ihtiyacınız olabilecek tüm araçları içeren güçlü bir yardımcı araçtır.
Yüksek sistem kaynağı kullandığı söylenen Adobe Reader, bilgisayar teknolojisinin ilerleyen hızında çok fazla farkedilir olduğunu düşünmüyorum.
Adobe Reader ücretsiz kurulumu hakkında bilgiler :
Okuyucular kategorisinde yer alan Adobe Reader’ı indirerek kullanmak öncelikle kayıt olmanız tavsiye ederim.
1. Adobe Reader ücretsiz kurulum için giriş yapın
2. Sağ üstte kayıt ol sekmesine tıklayarak kayıt olabilirsiniz. kayıt sırasında açılan pencereden size sözlemeyi onaylamanız istenecektir. Adobe Reader ücretsiz kullanacağımızdan dolayı onay veriyoruz. Ticari kullanımlar için ücretli versiyonlar mevcuttur. Kişisel kullanımlar için ücretsiz bir kurulumdur.
3. Giriş yaptığınızda sağ sidebarda yüklemelere sekmesinde Adobe Reader’a tıklayın.
4. Açılan pencere kurulum aşamasıdır.Burda dikkat edceğiniz birkaç nokta mevcuttur.
→ Sistem İngilizcedir. Hemen alt kısmında şu yazıyı okuyun ;
Farklı bir dile veya işletim sistemine mi sahipsiniz?
Linke tıklayarak dil seçimini seçebilirsiniz (Türkçe) ve diğer diller.
Bir alt yazıda “Ücretsiz! McAfee Security Scan Plus bilgisayarınızı güvenlik durumunu kontrol edin” ifadesini göreceksiniz. Sponsor bir yazılım olduğundan bu bir öneridir. Ücretsiz yazdığına bakmayın kurulumdan bir müddet sonra ücretli satın al diye uyarı verecektir.
McAfee Security yazısının yanındaki kutudaki onayı kaldırın.
Tüm bu işlemleri Dil seçimi yaptığınızda devam edeceğinizi unutmayın.
5. Dil seçimine tıklıyoruz. İşletim, Dil ve Sürüm seçimini yaparak aşağıda indir butonuna tıklıyarak proğramı indiriyoruz.
6. Yukarıda anlatılan konuları bire bir yaşayarak yapmanızı tavsiye ederim. Bazı konuları öğrenmek için emek harcamak gerekir.
6. Yok ben bu kadar uğraşamam hazır hemen indirmek istiyorum şekli ile düşünüyorsanız. Buyrun buradan tıklayarak indirin. Proğramı indirerek ;
“Şimdi indir düğmesine basarak Adobe Software Lisans Sözleşmesi'ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.”
İndireceğiniz dosya Boyutu : 39.6 MB 

Adobe reader ücretsiz yükle

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.