Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Gmail Android mobil Uygulaması sol ve ve Sağ Kaydırma Efektlerinin cihazda kullanımı

Google Gmail son güncellemesinden sonra  yeni arayüz, cihazınızı sağa ve sola kaydırma efektlerini özelleştirmenize izin veriyor. Yeni ge...

...
Google Gmail son güncellemesinden sonra yeni arayüz, cihazınızı sağa ve sola kaydırma efektlerini özelleştirmenize izin veriyor. Yeni gelen bu güncelleme, beraberinde beş farklı özellik içeriyor.

Aldığı son güncelleme ile daha kullanıcı dostu bir ekran arayüzüne kavuşan Gmail, yalnızca görsel farklılıklar üzerinde durmuyor.
 

Android kullanıcılarının rehber uygulamalarından aşina oldukları sağa ve sola kaydırarak işlev gerçekleştirme özelliği şimdi Gmail ile yeniden ayarlanabiliyor. Daha önceleri yalnızca postaları arşivlemek için kullanılabilen bu kaydırma işlevi, birçok kullanıcı tarafından yetersiz görülüyordu. Çünkü istenilmeyen bir e-postayı kaydırarak silmek, arşivlemekten çok daha mantıklı.
Uygulama ayarları için; 
Gmail'inizi açın, “Ayarlar” ismine tıklayın,



 Açılan pencerede, “Genel Ayarlar” isme tıklayın,
Açılan menüde “Hızlıca Kaydırma işlemleri” seçeneğine dokunuyoruz.
Burada “Sağa Kaydırma” ve “Sola Kaydırma” menüleri altından istediğinizi “Seçin” fonksiyonuyla eylem belirtin.
"Geri Ok” düğmesine basarak ayarlarımızı kaydedip geri dönebilirsin.  Artık e-postalarınızı istemsizce arşivlemek yerine tek bir kaydırma hareketi ile silebilir ya da farklı fonksiyonlar ile saniyeler içerisinde mail kutusunu düzenleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.