Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Search Console Beta Erişim Hesabı Nasıl Kontrol Edilir?

Google Search Console'da uzun bir mülk listeniz varsa ve kaygıyla beta erişiminin gönderilme sonuçlarını bekliyorsanız, beta erişim d...

...
Google Search Console'da uzun bir mülk listeniz varsa ve kaygıyla beta erişiminin gönderilme sonuçlarını bekliyorsanız, beta erişim davetiyenizin gelmediğini yanlış yönlendirme sonucu elinize geçmediğini düşünüyor ve endişe duyuyorsanız, bu durumu kontrol edebilirsiniz. 

Aslında Google Search Console Betaya erişip erişmediğinizini kontrol edilmesinin kolay bir yolu vardır.

Sadece Google Arama Konsolu beta için açılış sayfasına erişmek için buradaki linki tarayıcınızda açıp, aşağıdaki sayfa görünümüne ulaşabilirsiniz.
Google Search Console Beta Sayfa Linki: https: //search.google.com/search-console

 burada her zamanki Google Arama Konsolu açılış sayfasını kullanmak yerine.Bunu göreceksin: Google Search Console'a Hoş Geldiniz

"GSC" 
Google Search Console hesabınıza girdiğinizden emin olun. Erişiminiz varsa sağ üstte bir özellik seçebilirsiniz. Seçim kutusundaki herhangi bir siteniz yoksa, hiçbir siteniz şu anda erişime sahip değildir.
Google Search Console hesabınıza Henüz erişemiyorsanız, görünüşü budur.

Google tarafından yavaş yavaş dağıtılımı yapılan Google Search Console mail kutusu hesabınıza gönderilmektedir. Mail kutunuza aşağıdaki gibi bir meaj ulaştığında;
Introducing the new Search Console (beta)

http://guney12.blogspot.com/ web sitesinin sahibine,

Search Console, Google Arama'daki varlığınızı yönetmenize yardımcı olacak yeniden tasarlanmış bir ürünü kullanımınıza sunuyor. Yeni Search Console, site sahiplerinin ve SEO'larının istedikleri araçları ve analizleri sağlamak için tepeden tırnağa yeniden oluşturuldu. Artık hangi sayfalarınızın dizine eklendiğini doğrulayabilir ve dizine ekleme hatalarını düzeltme hakkında bilgi edinebilirsiniz. Yıldan yıla karşılaştırmalar yapabilmenizi sağlayan 16 aylık veriler sayesinde Google Arama'daki performansınızı da izleyebilirsiniz.

Size yalnızca geçerli durumdaki site verilerinizde değişiklik olduğu takdirde bilgi verileceğinden, bugün yeni Search Console'u kullanarak geçerli durumunuzu kontrol etmenizi öneririz.
Yeni Search Console'u aç

Yeni Search Console aç butonu açtığınızda ise yavaş yavaş gönderilmekte olan tüm web sitenizin mülklerine ulaşacaksınız.
Google Yeni Search Console beta hakındaki en güncel haberleri almak için şimdi Abeneliğinizi gözden geçirin. Bu geçiş süresi bitinceye kadar, İstediğiniz zaman Eski Web yönetici araçları veya yeni Yeni Search Console kategorileri edilmiş makalelerden tüm yazıları okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.