Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Görüntülenemeyen Google Adsense Reklamları Görüntülenebilir Yapmak

Wordpress web sitenizde Adsense reklamlar Görüntülenemiyor, web site tema düzenini, konum ayarlarını yapamıyor musunuz? Bu makale ile Adse...

...

Wordpress web sitenizde Adsense reklamlar Görüntülenemiyor, web site tema düzenini, konum ayarlarını yapamıyor musunuz? Bu makale ile Adsense Reklamları Görüntülenebilir yapabilirsiniz.

Gelişen teknoloji ile birlikte, artış gösteren saldırı virüs yazılımları da çoğalıp yoğunlaşmakta. Akla gelen ilk çare ise, Bilgisayarlarımızı korumak amaçlı bir Virüs yazılımı satın almak ile başlıyor. Virüsten kurtulalım derken ilk sorunumuz da böylece başlamış oluyor.

Web sitenize eklediğiniz Google Adsense Reklamları zaman zaman görülmüyor:

Uzun süre uğraştınız web sitenizi “Wordpress” düzenlediniz, Adsense reklamlarınızı yerleştirdiniz ancak! Ana sayfa veya sayfaları gezinip reklamların nasıl görüldüğünü izlemek istediğinizde, Adsense reklamların zaman zaman Görülmez - Görülür olduğunu fark ettiniz.

Tekrar tekrar Adsense reklam düzenlemesi yaptınız ancak değişen bir şey olmadığını gördünüz. Kendinizin yaptığı hata gibi gördüğünüz, yaşadığınız bu konuyu web de aramaya başladınız, çokta aydınlatıcı bir makale bulamadınız. İşte böyle bir durumda bu makale size yol gösterecektir. 

Antivirüs Yazılımınızı durdurmayı hiç düşündünüz mü?

Boşa zaman harcamamak için şimdi, hemen Antivirüs Yazılımınızı durdurun. Şimdi web sayfanızı “F5” klavye kısa yolu ile yenileyip Google Adsense reklamlarınızı kontrol edin. Reklamlarınız düzgün görüntüleniyor mu? Her şey yolunda gidiyor ise aşağıda örnek anlatımı yapılan güçlü Kaspersky Total Security Antivirüs Yazılımınızdaki adımları okumaya devam edin.Örnek web sitede Kategoriler isminin üstünde olması gereken Adsense reklam görülmüyor. İlgili alan karartılmış olup, reklam alanı gölgeli belirtilmiştir.

Bir web sitesinde tüm reklamlara izin vermek için:   


1. Ana uygulama penceresini açın.

2. Pencerenin alt kısmında düğmesine tıklayın.

3. Ayarlar penceresi açılır.

4. Koruma bölümünü seçin.

5. Reklam Engelleyici bileşenini seçin.

6. Reklam Engelleyici ayarları penceresi açılır.

7. Pencerenin üst kısmındaki düğmeye tıklayarak Reklam Engelleyiciyi etkinleştirin.

8. Reklam Engelleyici ayarları penceresinde, İzin verilen reklamlara sahip web siteleri bağlantısına tıklayarak İzin verilen reklamlara sahip web siteleri penceresini açın.

9. İzin verilen reklamlara sahip web siteleri penceresinde Ekle düğmesine tıklayın.

10.
Açılan pencerede Web sitesi alanına URL girin, örneğin, example.com.

11. Etkin durumunu seçin.

12. Ekle düğmesine tıklayın.

Web sitesi, reklamlarına izin verilen web sitelerinin listesine eklenecektir. Bir reklamın engellenmiş reklamlar listesine eklenmiş olması durumunda dahi, Kaspersky Total Security, bu listedeki web sitelerinde bulunan reklamları engellemez.

İlgili adımları uygulayın. Sonuç aşağıdaki resimde görüldüğü gibi Google Adsense Reklamlarınız görülür olmaya başlayacaktır.


2 yorum

  1. adsense kısmı açılmadı ki malesef :( 15 gün oldu 71 paylaşımım var ama hala açılmadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Sanırım Adsense Reklam onayını aldınız ve reklam eklediniz?

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.