Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Drive Microsoft Office Word Gibi Kullanma

Google Dokümanları hiçbir Microsoft Office programını arayıp indirmeden legal ücretsiz ve bilgisayarınızda yer kaplamadan kullanabilirsi...

...
Google Dokümanları hiçbir Microsoft Office programını arayıp indirmeden legal ücretsiz ve bilgisayarınızda yer kaplamadan kullanabilirsiniz.

Google Dokümanları hiçbir Microsoft Office programını arayıp indirmeden legal ücretsiz ve bilgisayarınızda yer kaplamadan kullanabilirsiniz. Google Drive’ı siz ve çocuklarınız okul veya iş hayatınızda bilgisayar depolama alanını yok etmeden tüm yazışmalarınızı düzenleyip hakimiyet ve yetkinin sizde olmak sureti ile güven içinde çalıştırabilirsiniz.

Aynı şekilde bir web sitesinde makale yazar gibi yazınızı yazıp düzenledikten sonra kopyala, yapıştır metodu ile yayımlayabilirsiniz. Google’un bu hizmetlerinden yararlanmanız için yapmamız gereken sadece, Google hesabına sahip olmanızdır. Google hesabınız yok ise, aşağıda verilen bağlantı link’i ile Google hesabı açın.

İlgili makale: Google Gmail Hesabı Nasıl Açılır?

Google hesabınızın var olduğunu düşünerek, Buradan Google Driver dokümanlara ulaşmak için giriş yapabilirsiniz. Google Drive’e ilk kez kullanacaksanız ilgili adımları takip edin.

Google Drive Dokümanları (Word) Açmak İçin:

1. Google hesabınız ile Oturum açın.

2. Sol üst köşede Google Drive ismi altında “Yeni” butonuna dokunun.

Google Drive “Yeni” buton görünümü

Google Drive Dokümanları (Word) Açmak İçin

3. Açılan pencerede, sarı çerçeve ile belirtilen Google Dokümanlar ismine tıklayın.


4. Tarayıcınızın yeni sekmesinde Google Drive Doküman (Word) belgeniz açılacaktır. 

Google Drive Dokümanların görünümü

Tarayıcınızın yeni sekmesinde Google Drive Doküman (Word) belgeniz açılacaktır

Ayrıca; Google Drive Dokumanlar ile neler yapabiliriniz okuyun

Google Drive Kategorisinde yazılan makaleleri bağlantı linkinden inceleyebilir, ilk çıkan güncek yazıları, RSS veya Takip Etme butonlarını kullanarak haberdar olabilirsiniz.

Google Drive Yazılımına sahip değilseniz, Google’un Web sitesinden Google Drive İndirin ve bilgisayarınıza kurun. Anlaşılmayan veya farklı konular için görüşlerinizi yorum penceresi yardımı ile belirtin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.