Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Drive’ı Microsoft Office Excel Gibi Kullanma

Google Drive E-Tablolar ’ı, Microsoft Office Excel yazılımı gibi bilgisayarınızda yer kaplamadan ücretsiz legal , Google Drive bulut de...

...

Google Drive E-Tablolar’ı, Microsoft Office Excel yazılımı gibi bilgisayarınızda yer kaplamadan ücretsiz legal, Google Drive bulut depolama hizmeti ile kullanabilirsiniz. 

Google Drive’ı tüm aile fertleriniz ile okul veya iş hayatınızda kullanabileceğiniz gibi ayrıca doküman üzerinde ortak bir çalışmada yapabilirsiniz. İş hayatınızda Excel sayfası ile yaptığınız çalışmaları hiçbir kopya almadan evinizde devam edebilir, çocuklarınız, eşiniz, dostlarınız hatta iş arkadaşınızda aynı anda evrak üzerinde değişikler yaparak zamandan tasarruf edersiniz.

Google Drive E-Tablolar dokümanı ile çalışma hakimiyet ve yetki sizde olup, güven içinde çalışmanıza devam edersiniz. Çalışma arkadaşlarınıza, görüntüleme, düzenleme veya tam yetkilendirme gibi değerler atayıp, hakimiyeti elinizde tutarsınız. Seçenekler bunlar ile bitmiyor. Dilediğiniz zaman web internet ortamında çalışmalarınızı yayımlayabilirsiniz.

Google’un bu hizmetlerinden yararlanmanız için yapmamız gereken, Google hesabına sahip olmanızdır. Google hesabınız yok ise, aşağıdaki bağlantı link’i ile Google hesabı açabilirsiniz.

İlgili makale: Google Gmail Hesabı Nasıl Açılır?

Google hesabınızın var olduğunu düşünerek, Buradan Google Driver dokümanlara ulaşmak için giriş yapabilirsiniz. Google Drive’e ilk kez kullanacaksanız ilgili adımları takip edin.

Google Drive E-Tabloları (Excel) Açmak İçin:

1. Google hesabınız ile Oturum açın.

2. Sol üst köşede Google Drive ismi altında “Yeni” butonuna dokunun.

Google Drive “Yeni” buton görünümü


3. Açılan pencerede, yeşil çerçeve ile belirtilen Google E-Tablolar ismine tıklayın.


4. Tarayıcınızın yeni sekmesinde Google Drive Doküman (Excel) belgeniz açılacaktır.
Google Drive E-Tablolar görünümü


Ayrıca; Google Drive Dokumanlar ile neler yapabiliriniz okuyun

Google Drive Kategorisinde yazılan makaleleri bağlantı linkinden inceleyebilir, ilk çıkan güncek yazıları, RSS veya Takip Etme butonlarını kullanarak haberdar olabilirsiniz.

Google Drive Yazılımına sahip değilseniz, Google’un Web sitesinden Google Drive İndirin ve bilgisayarınıza kurun. Anlaşılmayan veya farklı konular için görüşlerinizi yorum penceresi yardımı ile belirtin.


Benzer Makale: Google Drive Microsoft Office Word Gibi Kullanma

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.