Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Gmail ve Inbox Chrome Sesli Denetim Bildirim Uzantısı

Google Gmail ve Inbox E-posta mail işlemci kullanıcıları için, “ Checker Plus for Gmail ” Gmail için artı denetleyici Chrome tarayıcı uza...

...

Google Gmail ve Inbox E-posta mail işlemci kullanıcıları için, “Checker Plus for Gmail” Gmail için artı denetleyici Chrome tarayıcı uzantısı. Google, Gmail ve Inbox mail e-posta servis hizmeti kullanıcıları için özellikli tavsiye edebileceğim şu anda 1.050.040 kullanıcıya sahip şahsımın da kullandığı ses bildirimli tarayıcı eklentisi.

Checker Plus for Gmail” tarayıcı uzantı ayarlarını istediğiniz bir ayar düzeyi ile değiştirebilme şansına sahipsiniz. Tarayıcı üzerinde görülen kırmızı simge üzerinde iken, fare sağ tıklama ve Seçenekler’i seçip genel ayarlar penceresine ulaşıp istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.


Checker Plus for Gmail” Gmail için artı denetleyici Chrome tarayıcı uzantısını tasarlayan geliştirici “developers” arkadaşımızın kendisinin düzenlediği uzantı hakkındaki geniş bilgileri web sitesinden inceleyerek geniş bilgi alabilirsiniz. 

Ayrıca merak edenler için, Checker Plus for Gmail ayarlar penceresini aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

Checker Plus for Gmail ayarlar penceresi "Resmi büyük İzle"


Google Gmail ve Inbox kullanıyor gelen E-postalar için sesli uyarı ve sayaç bilgisini görmek isteyen okuyucularım için hazırladığım bu makaleyi umarım beğenirsiniz. İlgilenen okuyucular “Checker Plus for Gmail” Chrome tarayıcı uzantısını aşağıda verilen bağlantı link’ini inceleyip bilgisayarına yükleyebilir. Bağlantı linkine tıkladığınızda karşılaşacağınız pencereyi aşağıda görebilirsiniz. Oldukça kullanışlı Yeni Gmail Inbox kullanın kesin beğeneceksiniz. Inbox hakkında yazılan tüm yazıları Gmail Inbox kategorisinden takip edebilirsiniz. Takipte kalın hayatınız renklensin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.