Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wix Web Sitene Online Trafik Sayacı Ekle

Wix ücretsiz web siteniz için, Bugün ki ziyaretçi, Toplam ziyaretçi, Bugün ki sayfa görünümü, Toplam sayfa görünümü ve Online kullanı...

...

Wix ücretsiz web siteniz için, Bugün ki ziyaretçi, Toplam ziyaretçi, Bugün ki sayfa görünümü, Toplam sayfa görünümü ve Online kullanıcıları takip edebileceğiniz Sayaç ekleyebilirsiniz. Wix ile hemen bir site kurabilir, bir çok ücretsiz şablon arasından şablonunuzu beğenerek web sitenizi oluşturabilirsiniz. Wix siteniz yoksa makale altında verilen giriş bilgileri ile hemen ücretsiz bir wix sitesi sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Wix ile daha önceden oluşturduğunuz bir web siteniz varsa, web sitenize Online Trafik Sayacının nasıl ekleneceğini aşağıda adım adım takip ederek kuruluma geçebilirsiniz.

Wix Online Trafik Sayacı Ekle Uygulaması :

1. Histats sitesine buradan giriş yapın. Üye değilseniz üyelik işlemlerini tamamlayın.

2. Sağ üst kısımdan “Bir Web Sitesi Ekleyin” ismine tıklayın.

Histats sitesine buradan giriş yapın. Sağ üst kısımdan “Bir Web Sitesi Ekleyin” ismine tıklayın.

Bir Web Sitesi Ekleyin  

3. Açılan pencerede Wix web sitenizin linkini yazın.

Örnek : http://adnanguney.wix.com/guney59

Site linkiniz, dil ayarları, kategori, başlık, tanım, sayaç ve başlangıç ayarlarını bu panelde yapılandırın.

Wix web site URL link penceresi

4. Site linkiniz, dil ayarları, kategori, başlık, tanım, sayaç ve başlangıç ayarlarını bu panelde yapılandırın. Açılan pencerede eklediğiniz Wix site linkinizi bulun ve açın.

5. Sağ üst kısımda “Sayaç Kod” ismine tıklayın. Karşınıza muhtelif sayaçları kullanabileceğiniz yapılandırma penceresi gelecek.

Sağ üst kısımda “Sayaç Kod” ismine tıklayın. Karşınıza muhtelif sayaçları kullanabileceğiniz yapılandırma penceresi gelecek.

Histats Sayaç Ekleme Pencere Görünümü

6. “Yeni Sayaç Ekleyin” ismine tıklayın ve karşınıza çıkan birçok sayaçlardan beğendiğinizi seçin. Seçimize bağlı olarak bir simge göreceksiniz. Simge üzerine tıklayarak görüntüyü izleyin.

7. Sayacı yapılandırmak için pencere üstünde bulunan, Bugün ki ziyaretçi, Toplam ziyaretçi, Bugün ki sayfa görünümü, Toplam sayfa görünümü ve Online kullanıcılar seçeneklerini seçebilir veya boş bırakabilirsiniz.

8. Sayaç ayarlarını tamamladığınızda pencere altında “KurtarmaSave, butonuna tıklayarak yeni kodlarımızı alacağımız pencereyi açalım.


Wix Siteniz için Yeni Sayaç Kod Yapılandırma Penceresi

9. “KurtarmaSave, butonuna tıklama sonucunda çıkan pencerede “Sayaç Id” ismine tıklayarak kodların olduğu pencereye ulaşalım.

10.Burada dikkat etmeniz gereken, Chrome tarayıcı kullanıyor ve tarayıcınız dil çeviriTranslate” çeviri yapmış ise, tarayıcı dil çeviri simgesine tıklayarak “Orjinalini göster” seçeneğini seçelim. Biraz önce görülmeyen kodların şu anda görülür olduğunu göreceksiniz.

11. Sayaç kodlarını kopyalayın ve biraz önce açtığınız Wix sitenizi açın.


Sayaç kodlarının yapılandırılmış görünümü

Sayaç Kodlarının Wix Sitenize Eklenmesi :

1. Wix sitenizde sayacı ekleyeceğiniz alanı belirleyin.

2. Sol Menü de bulunan, EklemekAdd” (+) sigesine tıklayın. Açılan pencerede en altta “MoreDaha, ismine tıklayın ve HTML CODE simgesini açın.


Html Code simge penceresi

3. Kodları Html Code pencere içine yapıştırın. Görseli konumlandırın ve Wix sitenizi kaydederek yayımlayın.

4. Histats üst kısımda Kontrol paneline tıklayın, Wix sitenizi açın ve sayacınızın veri değişimlerini izleyin. Sayacınıza tıklayarak tarayıcı yeni sekme de Histats verilerinizin olduğu pencereye de ulaşabilirsiniz. Eklediğiniz sayacınızın bilgilerinin çalışması biraz zaman alabilir. 

Anlaşılmayan yerler için yorum yazarak yardım alabilir, Wix hakkında yazılan makaleleri okuyabilirsiniz.

Wix ile ücretsiz site kurmayı mı düşünüyorsunuz? Hemen buradan Wix sitesine giriş yaparak kişisel veya Ticari sitenizi birçok ücretsiz şablon içinden seçip, kullanıcı isminizi belirleyip Web de yayımlayabilirsiniz.


 Wix ücretsiz sitenizi kurmaya başlayın.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.