Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Hesabını Doğrula 2 GB Ücretsiz Depo Alanı Kazan

Google’un her yıl düzenlediği, Güvenli İnternet günü uygulamasına katıl, Google hesabını güncelle 2 GB depolama alanını ücretsiz kazan. B...

...

Google’un her yıl düzenlediği, Güvenli İnternet günü uygulamasına katıl, Google hesabını güncelle 2 GB depolama alanını ücretsiz kazan. Bugün Güvenli internet kutlaması nedeni ile Google, Google güvenlik hesabını güncelleyen tüm kullanıcılarını ödüllendiriyor. Google hesabınızı bugün güncellediğinizde Google Drive 15 GB’lık mevcut depolama alanınıza 2 GB daha eklenerek toplam 17 GB depolama alanına sahip olacaksınız.

Google güvenli internet uygulamasına 2015 senesinde başlamıştı. Uygulamayı, Google Drive Ekstra 2GB Ücretsiz depolama alanı Nasıl Alınır? başlığı ile sizleri bilgilendirmiştim. Bildirimi yapan ben olduğuma göre ilk hesap doğrulamasını da yapan ben oldum ve 17 Şubat 2015 yılında 15 GB olan depolama alanımı 17 GB’a çıkarmıştım. Yine aynı bildirimi sizlere hatırlatırken bende Güvenlik hesabımı tekrar güncelleyip, depo kapasitemi 19 GB yükselteceğim.
Adnan Güney Google hesap girişi

Google’un, Güvenli İnternet Günü kutlamasından yararlanmak için hesap ayarlarınızı gözden geçirmek için birkaç dakika ayırmanız yeterli oluyor.

Ücretsiz depolama alanını nasıl alacaksınız?

Google, Google Drive ücretsiz depolama alanı almak için aşağıdaki linkten giriş yapın. 2 dakika bile sürmeyecek hesabınızı hızlı ve güvenli olarak tamamlayın. Başlayın.

Google hesabınızı güvenli doğrulayın 2 GB ücretsiz depolama kazanın.

1. Google hesabınıza giriş yapın (Güvenlik Kontrolü) ve hesap bilgilerini kontrol edin. Yanlış ise düzeltin. Tüm yazılanlar doğru ise alt kısımdaki Hepsi bitti butonuna tıklayın.
Google hesabı güvenlik kontrolü 1. pencere

2. Sizi yeni bir pencere karşılayacak. Bağlı cihazlarınızı kontrol edin, altındaki bilgileri okuyun. Ters giden bir işlem yoksa alt kısımda iyi görünüyor veya bir şeyler yanlış gidiyor seçeneklerini göreceksiniz. iyi görünüyor ise butona tıklayarak devam edin.
Bağlı cihazlarınızı kontrol edin

3. Sonraki pencerede Hesap izinlerinizi kontrol edin. İstemediğiniz bir uygulama varsa sağ taraftaki kaldır seçeneği ile hesabı kaldırın. Son olarak, Tamamlandı butonuna tıklayın.
Google hesap izinlerinizi kontrol edin

Sonuç : Tüm işlemleri bittiğinde yeşil onaylanmış bir ekran ile karşılaşacaksınız. Bu tüm işlemlerin doğru yapıldığı anlamındadır. 
Google tarafından onaylanmş hesap sonuç iletisi

İleti mesajının hemen altında şu ifadeyi okuyun.

Güvenli İnternet Günü 2016 kutlamasına yardımcı olmak amacıyla, Güvenlik Kontrolü'nü tamamladığınız için Google hesabınıza 2 GB'lık ücretsiz Drive depolama alanı ekledik.”Yukarıda veilen bağlantıya tıklayın ve süpriz 2 GB depolama alanı, Google Drive hesabınıza eklendi. Hayırlı olsun.
Google Drive 19 GB'lık depolama kapasitesi

Biraz önce yukarıda verilen ilk resimde 17 GB depolama alanı şu anda 19 GB olarak gerçekleşmiş oldu. Halen bekliyor musunuz?

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.