Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Sites Sayfa Ayarları

Google’un ücretsiz olarak kullanıma sunduğu Google Sites sitesinde yazı sayfalarınızın biçim ayarları yazı özetinizi gösteren açıklamala...

...
Google’un ücretsiz olarak kullanıma sunduğu Google Sites sitesinde yazı sayfalarınızın biçim ayarları yazı özetinizi gösteren açıklamaların ve diğer seçeneklerin aktifleştirildiği bölümdür. Her yazıdan sonra bu ayarların yapılandırması gerekir. Google Sites Sayfa ayarları ve muhtelif seçeneklerin neler olduğunu ve bu ayarların nereden yapacağınız ile ilgili açıklamaları inceleyelim. Öncelikle Google Sites sitenize giriş yaparak kullandığınız sitenizi açın. Sayfa ayar seçenekleri şu başlıklar altında listelenmektedir.
Sayfa Ayar Seçenekleri :
1. Sayfa başlığını göster : Yazı sayfanızı hangi kategoride eklediğinizi gösterir. Örnek : Ana sayfa, Kategori başlık ismi
2. Alt sayfa bağlantılarını göster : Aynı kategoride yazdığınız yazıları en alt kısımda sayfa isimlerinden oluşan linkler halinde sıralar.
3. Eklere izin ver : Dosya dolabınızda bulunan veya bilgisayarınızdan eklediğiniz paylaşıma açık dosyalardır.
4. Yorumlara izin ver : okuyucunuzun yorum yapıp yapmayacağına izin verilen alandır. Yorum yapılmasını istemediğiniz herhangi bir yazı için bu seçeneği pasif yapabilirsiniz.
Sayfa ayarları ile ilgili görseli inceleyin :
Google Sites yazı sayfa ayarları için giriş :
1. Google Sites sağ üst dişliye tıklayın.
2. Sayfa işlemlerinden sonra alt kısımda Sayfa ayarlarına tıklayın. Bu bölümde yazı sayfanızın ayarlarını yapabilirsiniz.
Google Sites sayfa ayarları için görseli inceleyin :

Yukarıda anlatılan şekilde her yazınız için farklı ayarları kullanabilirsiniz. Sayfa ayarlarını tam olarak anlayabilmeniz için tüm seçenekleri tek tek seçerek açın ve ana sayfadaki görünümü inceleyerek nasıl görüldüğünü inceleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.