Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Blogger için Google Domains Etkinleştirdi

Blogger Buzz resmi blogunda 13.01.2015 tarih ve 09.00 ülke zaman diliminde Blogger’lar için henüz beta aşamasında olan Google Domains i...

...
Blogger Buzz resmi blogunda 13.01.2015 tarih ve 09.00 ülke zaman diliminde Blogger’lar için henüz beta aşamasında olan Google Domains ismi ile etki alanı domain isim kullanılabileceğini bildiriyor. Google Domains için yayınlanan fiatların ne olduğunu buradan inceleyebilirsiniz.
Alan adı uzantıları yıllık 12 $’dan başlayan fiat aralıkları ile seçime bağlı olarak değişkenlikler gösteriyor. Yeni yılda yapmış oldukları çalışmalar için web üzerinde kolay kullanım ve sunucu hizmeti veren Shopify , Squarespace , Weebly ve Wix gibi siteler ile de bağlantı kurmuşlar.

Dinamik DNS hizmetleri için ilgili açıklamaları buradan inceleyebilir, iş dünyası hakkında yazılanları Dinamik Blogger yazılarından bakabilirsiniz. Maalesef Dinamik Blogger’un bu kadar kötü kullanıldığını da incelendiğiz de göreceksiniz. Bu kadar acemice bir Dinamik Blogger’u henüz yeni blog açmış acemi bir blogger yazarı bile kullanmaz. Umarım ilerleyen zaman içinde daha güzel bir yapılandırma ile yazılarına bağlantı verirler.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.