Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Drive Dosya Nasıl Yüklenir ?

Google ürünlerinden olan, Google Drive 15 GB’lık depolama alanı ile dilediğiniz formatta dosya yükleyebilir diğer uygulama formatlarını ü...

...
Google ürünlerinden olan, Google Drive 15 GB’lık depolama alanı ile dilediğiniz formatta dosya yükleyebilir diğer uygulama formatlarını ücretsiz kullanabilirsiniz. Google Drive, birkaç adımda dosya nasıl yüklenir ? Web internet ortamında kullandığınız bir site, blog veya mobil cep telefonlarınıza yüklediğiniz resim, video, slayt, gibi uygulamalar için ücretsiz 15 GB’lık depolama alanına 30 saniye için sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken işlem Google Gmail hesabı açmak ve tüm ürünleri ücretsiz olarak kullanmak kadar kolaydır. 

Uygulamalarınızı Google Drive yükleyin ister bilgisayarınızda isterseniz herhangi bir yerden bir tıklama ile ulaşarak çalışmalarınızı devam edin. Hergün oyun oynanan resim gönderilen paylaşım yapılan sosyal paylaşım siterinde yayınladığınız bir dosyaya ulaşmaya çalışın. Yüklediğiniz uygulamaya ulaşmak için ne kadar zorluk çekeceğinizi o zaman daha iyi anlayacaksınız. Deneyin çekinmeyin. Uygulamalarınız elinizin altında olsun. İstediğinizde bir tıklama ile ulaşmanın keyfini kullanımın özgürlüğünü hissedin. Google Drive ile, dosya, döküman, resim, nasıl yükleneceğini aşağıda okuyun.

Google Drive Döküman ve diğer araçları yükleme :
1. Google hesabınız ile, Google Drive giriş yapın. Google Drive hesabınız yoksa, Google drive kurulumu için linkten giriş yapın indirin ve kurun.
2. Sol taraftaki kırmızı buton ( Yeni ) ile sağ taraftaki Drive’ım aynı işlemi yapmaktadır. Drive’ım yanındaki ok işaretine tıklayın. Açılan seçeneklerden Dosya yükle ismine tıklayın.
3. Yükleyeceğiniz dosya, resim ve diğer araçları seçin ve yükleme işlemi başlatın.
4. İsterseniz bir albüm oluşturarak aradıklarınızı kolayca bulun.
5. Paylaş iconuna tıklayarak Facebook, Twitter de paylaşın. Sevdiklerinize mail olarak gönderin.
6. Resminizi, dosyanızı saatlerce aramayın. hangi dosya ismine, hangi araçları koyduğunuzu bildiğinizde aradıklarınızı bulmak birkaç saniye kadar size yakındır. Google Drive kullanmanın tadını çıkarın. Google Gmail hesabınız yokmu ? Birkaç dakikada kurun. 
Google Gmail giriş.
İlgili konular ⇒ Google Gmail kategorisindeki yazılar.
Google Drive Dosya nasıl yüklenir kısa video’u izleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.