Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Şapkalı Kırmızı RujluTwitter Eklentisi

Twitter , Sosyal Paylaşım sitelerinin vazgeçilemeyen eklentilerinden şapkalı, kırmızı rujlu ve peşinden birçok Twitter kuşunun da hareket...

...
Twitter, Sosyal Paylaşım sitelerinin vazgeçilemeyen eklentilerinden şapkalı, kırmızı rujlu ve peşinden birçok Twitter kuşunun da hareketli olarak takip edip geçiş yaptığı Twitter Sosyal Paylaşım kuş eklentisi. Aşağıda verdiğim demoyu incelediğinizde sizinde beğeninizi kazanabilecek kadar güzel tasarlanmış bir uygulama. Bir slayt düzeni ile devamlı hareket halinde mavi yumuşak renk tonları ile ilgi çekici bu eklentiyi severek gadget serileriniz arasında kullanabilirsiniz. Aşağıda açıklamasını yazacağım birkaç değişiklikten sonra blog’unuz da kullanabilir duruma getirin.
Twitter, Sosyal Paylaşım kuşumuzun için aşağıdaki kodları kopyalayın :
<center>
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.buzzbuttons.com/BUTTON12/twitbutton.swf" width="300" height="333"><param name="movie" value="http://www.buzzbuttons.com/BUTTON12/twitbutton.swf" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="menu" value="false" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="flashvars" value="username=guney59" /><a href="http://www.gamblinginsider.ca" title="www.gamblinginsider.ca">www.gamblinginsider.ca</a><embed src="http://www.buzzbuttons.com/BUTTON12/twitbutton.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="300" height="333" menu="false" wmode="transparent" flashvars="username=guney59"></embed></object></center>
Kodların özelleştirilmesi :
1. Blogger kumanda paneline giriş yapın.
2. Yerleşim → Gadget ekle → Html/JavaScript gadget'ini açın ve yukarıdaki kodu yapıştırın.
3. Mavi renk ile belirttiğim kısım gadget genişlik ve yükseklik ayarları için olup iki yerde bulunan ebatları aynı değerler ile blog şablonunuzun ebatlarına göre düzenleyin.
4. İki ad. kırmızı renk ile belirttiğim yerlere kendi Twitter isminizi yazın.
5. <center>.... başlangıç ve son kısımdaki </center> kapanış etiketleri gadgetin ortalanması için konulmuştur. Bu etiketleri kaldırarak görüntünün solo yaslanmış uygulamasını da kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.