Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogunuzu İzleyen Ülkelerin Sayaç Eklentisi

Web sitenizdeki yazıların Türkiye dışında Dünya genelinde izlendiğini düşünürseniz hangi Ülkelerin blog'unuzu izlediğini ülke bayrakl...

...
Flag Counter
Web sitenizdeki yazıların Türkiye dışında Dünya genelinde izlendiğini düşünürseniz hangi Ülkelerin blog'unuzu izlediğini ülke bayrakları, izleme sayısını, kısaltılmış ülke ismini, toplam görüntüleme sayısını gadget olarak gösterebileceğiniz Bayrak Sayaç “Flag Counter” eklentisi.  
Gadget üzerindeki Ülke bayrak resimlerinden birine tıkladığınızda daha gelişmiş istatistik bilgileri görmenizde mümkün olabiliyor. Farklı bir sayaç eklentisini de incelemek isteyebilirsiniz.
Alternatif dört farklı görseldeki seçenekten birini kullanabilirsiniz. :
a. En iyi ülkeler
b. Bayrak haritası
c. Bayraklar
Gadget’inizin özelleştirilmesi hakkında :
Arka plan, metin rengi, kenarlık rengi gibi, birçok uygulama ayarları ile sayacınızı özelleştirebilir, bayrak etiketleri, görüntüleme sayısı, bayrak sayısı, sütun adetleri ile değişik efekler arasında seçim yapabiliyorsunuz.Tüm özelleştirmeler tamamlandığında sağ taraftaki turuncu renkli Get Your Flag Counter ismine tıklayıp, E-postanızı girip devam edebilir, E-postanızı girmeden de devam sekmesi ile ilerleyebilirsiniz. Açılan pencerede Skip yazan yere tıklayarak size verilen HTML kodunu alıp, blog gadget’inize ekleyebilmeniz için, Flag Counter sitesine giriş yapın.
Aldığınız kodu, Blogunuzda nasıl kullanacaksınız :
1. Blogger’a giriş yapın
2. Yerleşim → Gadget ekle
3. HTML/JavaScript ismini bulun ve aldığınız kodu yapıştırın. Blog'unuzda uygun bir yere konumlandırarak blog'unuzu kaydedin. Kısa bir süre sonra blog’unuzu izleyen Dünya Ülkelerini görmeye başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.