Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Başlık ve Tanım İsmini düzenleyen eklenti Dinamik Blogger

Bogger’un, Dinamik görünüm şablonunu kullanan kullanıcıların kullanabileceği, blog başlık ismi ve blog açıklamalarından oluşan meta etike...

...
Bogger’un, Dinamik görünüm şablonunu kullanan kullanıcıların kullanabileceği, blog başlık ismi ve blog açıklamalarından oluşan meta etiket açıklamalarını alt alta sıralayarak gösteren eklenti. Dinamik Blogger’un varsayılan görünümünde başlık ismi ve blog tanım etiket isimleri tek bir satır olarak görülmektedir. Gelişmiş şablon ayarlarınızdan blog’un başlık ve tanım açıklamalarını alt alta getirmeniz mümkün değildir. Aşağıda açıklaması verilen CSS kodlarını blog’unuza eklediğiniz de blog başlık ismi üst kısımda, blog açıklamalarının da alt kısımda görülmesini sağlayabilirsiniz. Hemen yazının son anlatım kısmında verilecek olan diğer CSS kodları ile de başlık ve açıklamaları orta kısma alabilirsiniz. Tüm bu işlemleri yapabilmeniz için aşağıdaki anlatımı lütfen takip edin.
1. Blogger kumanda paneline giriş yapın.
2. ŞablonÖzelleştirGelişmiş →  CSS ekle ⇒ penceresinde iken aşağıdaki Css kodlarını kopyalayıp pencereye yapıştırın.
3. Son kısımdaki sağa dönük ( } ) kulaklı parantezden sonra enter çekin ve blog’unuzu kaydedin.
#header .header-bar .title, .ss{
padding-top: 14px;
line-height: 30px !important;
margin-right: 0px !important;
}
#header.header div.header-bar span.title h3 {
display: block !important;
position: relative;
top: -10px;
}
4. Dinamik blogger'un sol başa yaslanmış olan başlık ismi ve açıklamaların, blog başlık penceresinde ortalanması için aşağıdaki CSS kodlarını da blog’unuza eklediğinizde başlık ismi ve açıklamaların ortalanmış görünümünü elde edersiniz.
#header .header-bar .title, .ss{
text-align: center
}
CSS kodlarını blog’unuza eklediğinizde nasıl görüleceğini merak ediyorsanız, yukarıdaki resim de belirtilen iki görünümü inceleyebilir ve benimde şu anda kullandığım stili başlık penceresine baktığınızda görebilirsiniz.

Ayrıca okuyun ⇒ Dinamik Blogger hakkında yazılan tüm konular..

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.