Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger TabletDaily Teknoloji Şablonu

Blogger , şablonunuzu özelleştirerek kullanabileceğiniz,TabletDaily Teknoloji Şablonu Duyarlı, Wordpres alt yapı, 1 Kenar çubuğu, 2 sütu...

...
Blogger özel şablon nasıl kurulur
Blogger, şablonunuzu özelleştirerek kullanabileceğiniz,TabletDaily Teknoloji Şablonu Duyarlı, Wordpres alt yapı, 1 Kenar çubuğu, 2 sütun,  3 alt bilgi sütun, sabit genişlik, jQuery Slider, Açılır Menü ve statik sabir Menüden oluşmakta. Başlık kısmına 468x60 banner, 3 widget bir arada sekmeli Widget, turuncu ince üst başlık çizgili, gri gadget başlığı ve arka plan resimli tablet bilgisayar ile doldurulmuş bir görünüme sahip.

TabletDaily Teknoloji Şablonu 29 Mart 2014 tarihinde tasarımcı tarafından web yayın hayatına başlatılarak web 2.0, formatına uyumlu olarak hazırlanmış.

TabletDaily Teknoloji Blogger şablon GÖSTER

Şablon, Meta etiketleri, Slider, açılır menü çubuğu, sosyal paylaşım iconları, Linkwithin uygulamarı hakkında blogumun Tema tasarım menüsünde gerekli bilgilerden yararlanarak şablonu kısa sürede özelleştirebilirsiniz.
Not : Şablonu kullanmaya karar verdiğinizde indireceğiniz zip dosyasında 2 adet .xml dosyası olduğunu göreceksiniz. Bu dosyalardan Slider yazan .xml uzantısını kurduğuzda slider’siz bir şablona sahip oluyorsunuz. Template .xml yazan dosya ise tam kurulum içermekte.
Blogger şablon başlık logo görüntü boyutu : 274x57 px. (GenişlikxYükseklik)

Farklı görüntülerde tema yüklemek isterseniz, blog’umun sidebar açılır gadged’i kategoriler sekmesi Şablon etiketine bakabilirsiniz. Blogger özel şablon hakkında beğeni ve sorunlarınızı yorumlarda paylaşın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.