Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Outstanding Özel Şablon

Wordpress Web 2.0 alt yapısı ile hazırlanmış, duyarlı, beyaz arkaplan, 2 sütun, sekme widgetli, sekme widget ve açılır menü turuncu, jQuer...

...
Blogger Outstanding Özel Şablon tema tasarımı

Wordpress Web 2.0 alt yapısı ile hazırlanmış, duyarlı, beyaz arkaplan, 2 sütun, sekme widgetli, sekme widget ve açılır menü turuncu, jQuery Slider seçmeli blogger Outstanding isimli Özel Şablon. Blogger özel şablon tasarımcısı şablona seçkin, üstün anlamına gelen Outstanding adını vermiş. Blogger’un marka renkleri haline dönüşen Turuncu renk en sevdiğim renklerden biridir. Sizlerinde Turuncu rengi sevdiğinizi düşünüyorum. Blogger, Turuncu renk hakkında düşüncelerinizi sizde ifade edin. Blogger özel tema tasarımı ile ilgili yardım alabilir, diğer şablon temalarını incelemek isteyebilirsiniz.

Şablonu incelemek için aşağıda demo ismine tıklayın. Temayı beğenirseniz açılan sayfada üst kısımda indir butonu ile indirin. Zip olarak indirilen .xml dosyası iki adettir. Bu dosyalardan biri slider ile yükleme, diğeri ise slider sevmiyor iseniz slider olmadan yüklemedir.
Blogger’a yükleme yapabileceğiniz dosya açıklamaları :
1. Blogger Template xml yazan dosya slider ile tam yükleme yapar.
2. Blogger Template - Without slider xml yazan dosya slider olmadan yükleme yapar.
Şimdiden kolay gelsin diyerek, şablon sorunlarınızı yorumlarda bekliyorum.
Outstanding Özel Şablon DEMOSU.

2 yorum

  1. Merhaba, kısa metin bağlantısı ile paypal e yönlendirme yapmanın, aşamalarını, vaktiniz varsa, anlatabilirmisiniz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önder bey merhaba; Yaklaşık 4 saat PC formatı ile uğraştım yeni bitti.Geç cevap yazdığım için kusura bakmayın lütfen.Sizin arzu ettiğiniz konuyu en kısa sürede hazırlayıp size bilgi geçerim.Görüşmek üzere.Teşekkür ederim.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.