Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Newscom Özel Tasarım Şablonu

Newscom özel Blogger şablon Wordpress Web 2.0 alt yapısı ile hazırlanmış, duyarlı, beyaz, gri arkaplan, 2 sütun, sekme widget ve jQue...

...
Blogger Özel Tasarım Şablon nasıl kurulur
Newscom özel Blogger şablon Wordpress Web 2.0 alt yapısı ile hazırlanmış, duyarlı, beyaz, gri arkaplan, 2 sütun, sekme widget ve jQuery Slider ile kullanabileceğiniz bir Blogger teması. Açılır menü üzerine gelindiğinde turuncu renkten oluşmakta, 468x60 başlık Banner, 3 Sütun Altbilgi, Sekmeli Widget ve widget başlığı dikey turuncu çizgi ile belirtilmiş rengin devamı sınır ise beyaz bir arka plandan oluşmakta. Sağ üst kısımda sosyal paylaşım iconları ile etiket linkleri turuncu oklarla desteklenerek şablona özellik kazandırılmış.
Newscom Özel Şablon DEMOSU ‘nu bağlantı linkinden inceleyebilirsiniz. Temayı açılan sayfada üst kısımda indir butonu ile indirin. Zip olarak indirilen .xml dosyası iki adettir. Bu dosyalardan biri slider ile yükleme, diğeri ise slider sevmiyor iseniz slider olmadan yüklemedir.
Blogger’a yükleme yapabileceğiniz dosya açıklamaları :
1. Blogger Template xml yazan dosya slider ile tam yükleme yapar.
2. Blogger Template - Without slider xml yazan dosya slider olmadan yükleme yapar.
Blogger özel tema tasarımı ile ilgili yardım alabilir, diğer şablon temalarını incelemek isteyebilirsiniz.

2 yorum

  1. Merhaba Adnan Bey yine rahatsız ettim daha az önce bir soru yazmıştım gadget larla ilgili ancak gezinirken bu şablonu gördüm ve aslında öbür sorum gereksiz kaldı...bu şablonu uyguladım ancak hem karakter sorununu çözemedim, hem de home ile başlayan sekmeyi kaldırıp yerine kendi navigasyonumu ve adsense uygulamamı koyamadım... Yardımcı olusanız sevinirim site adresim www.ogrenciislerim.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğitim Ajansı Bu temayı baştan sona düzenleme yapabilirsiniz.<en büyük hatamız menüye hiç bakılmıyor.Şu anda kullandığınız ve diğer tüm temaların kodlarını inceledim ve bu konuda yazı yazdım. Yazdığım yazıyıda menüde Tema tasarım ismi ile yayınladım.Tüm sorunlarınızı bu isme tıklayarak çözebilirsiniz. Tüm temayı özelleştireebileceğiniz anlatım mevcut.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.