Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger İçin Stylo Özel Şablon

Blogger temanız için özel tasarlanmış Stylo blogger şablonu. 2 sütunlu, duyarlı, jQuery slider , açılır menüler, 468x60 başlık Banner, s...

...
Blogger Özel Şablon nasıl kurulur
Blogger temanız için özel tasarlanmış Stylo blogger şablonu. 2 sütunlu, duyarlı, jQuery slider, açılır menüler, 468x60 başlık Banner, sekmeli widget ve hazır sosyal paylaşım iconlarından oluşuyor. Stylo blogger şablon sekmeli widget köşeleri yuvarlatılarak kırmızı görünüm verilmiş. Ancak alt widgetlerde sade beyaz tonlama kullanılmış. Ana sayfada atlama aralığı ile kesilmiş olan yazının devamı (Read More) üzerine gelindiğinde kırmızı renk ile görülmesi sağlanmış. Blogger Stylo şablon tasarımı 20 Şubat 2014 tarihinde hazırlanmış henüz çok yeni bir şablon.
Alt sütun bağlantılarını sevmeyen tasarımda sadeliği arayanlar için kullanabileceğiniz şık bir tasarım. Blogger özel tema tasarımı ile ilgili yardım alabilir, diğer şablon temalarını incelemek isteyebilirsiniz. Şablonu incelemek için aşağıda demo ismine tıklayın. Temayı beğenirseniz açılan sayfada üst kısımda indir butonu ile indirin. Zip olarak indirilen .xml dosyası iki adettir. Bu dosyalardan biri slider ile yükleme, diğeri ise slider sevmiyor iseniz slider olmadan yüklemedir.
Blogger’a yükleme yapabileceğiniz dosya açıklamaları :
1. Blogger Template xml yazan dosya slider ile tam yükleme yapar.
2. Blogger Template - Without slider xml yazan dosya slider olmadan yükleme yapar.
Blogger Stylo Özel Şablon DEMOSU

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.