Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Anahtar Kelime Bulucu Aracı Nerededir ?

Web siteniz için ( Blogger ), Anahtar kelime bulucu aracı ismi, Anahtar kelime planlayıcı olarak değiştirildi. Etiketleme sistemi olara...

...
Anahtar kelime bulucu aracı nasıl kullanılır ?
Web siteniz için (Blogger), Anahtar kelime bulucu aracı ismi, Anahtar kelime planlayıcı olarak değiştirildi. Etiketleme sistemi olarak kullanılan, Anahtar kelime planlayıcı sekmesine nasıl ulaşabilirsiniz? Adwors sitesinde kullanıma sunulan Anahtar kelime planlayıcı aracına ne kadar ihtiyacınız var bilmiyorum! Yazdığınız yazıların benzersiz, uygun kelimelerin yazı içinde çok sık olmadan kullanılması, arama sonuçlarında çıkmak için yazı yazılması yerine okuyucuya en iyi hizmet ve faydalı bilgilerin verilmesi, Google arama bootlarının yazınızı bulması ve okuyucuya sunması için yeterli bir nedendir. Seo uzmanı olmanıza veya Seo uzmanlarına dünyaca para vermenize gerek yoktur.
Blog’unuzun başarıya ulaşması için ihtiyacınız olan tek şey Google içerik yönergeleri ve Web araçlarını çok iyi kullanmak ile sağlanır.Başarılı bir blog yazarı olmak için 20 altın kural başlıklı yazıma göz atabilirsiniz. Dinamik blogumun, menü çubuğunda bulunan siyah başlık çubuğu üzerinde, Web araçları ve Seo ismi kendinizi geliştirebileceğiniz birçok yazılar ile donatılmıştır.Boş zamanlarınızda okumanızı tavsiye ederim.

Anahtar kelime planlayıcı aracına nasıl ulaşılır ?

1. Adwords hesabınıza giriş yapın. Adwords hesabınız yoksa, Google hesabınız ile ilişkilendirebilirsiniz.
2. Sol tarafta, Anahtar kelime planlayıcı altında birkaç açıklama sekmesi göreceksiniz.Her bir sekme üzerine fare imlecini yanaştırdığınızda açıklamalar çıkacaktır.Bilgi edinmek için sekmeleri tek tek inceleyin.

Anahtar kelime planlayıcı sekme açıklamaları
3. Anahtar kelime planlayıcı aracını kullanmak için menü çubuğunda Araçlar ismine tıklayın açılan pencerede, Anahtar kelime planlayıcı ismine tıklayarak site etiket aramaları için çalışmalara başlayabilirsiniz. Kolay gelsin.
Araçlar sekmesinde Anahtar kelime planlayıcının bulunması

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.